Finn 2-Deurs Kledingkast wit/blauw

In deze serie tevens bijpassende halfhoogslaper met bureau en opbergruimte, elders op de site (halfhoogslapers). Deze kledingkast is uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteits-spaanplaat in de kleuren wit en blauw, biesjes van de kast accenten in zilver. Ruime en praktische kast, achter de 2 deuren 1 brede legplank en een kledingroede over de volle breedte. Incl. lade in de kleur blauw.

  • Maten: B 95 H 195 D 56.
  • Bouwpakket.
  • Uit voorraad leverbaar.
  • Gratis thuisbezorging (bg).

Meubelzone Halfhoogslaper Finn Blauw

€ 279,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Fox Commode

Ruime en stevige commode

€ 99,00
€ 189,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).