Stan nachtkast

Deze nachtkast zal prachtig staan naast jouw bed! De nachtkast is gemaakt van melamine waardoor deze zeer stevig is en jaren lang mee kan. De nachtkast is afgewerkt in de kleuren wit en grijs eiken. Hierdoor heeft de nachtkast een zeer stoere uitstraling. De grijze en witte kleur zorgen er ook voor dat de nachtkast neutraal is en in elke kamer past. De nachtkast beschikt over een lade waarin allerlei spullen kunnen worden opgeborgen. De lade kan gemakkelijk geopend worden met behulp van het handvat. De nachtkast staat op vier stevige poten. Deze nachtkast wil jij toch ook hebben in jouw slaapkamer? 

  • Maten: B 55cm, H 43cm, D 40cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 79,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris 2-Deurskast

Zo'n echte meidenkast zie je zelden!

€ 359,00
€ 449,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).