Ugo ladeblok

Het Ugo ladeblok is niet alleen erg mooi, maar ook erg handig! Het ladeblok beschikt over een lade die gemakkelijk geopend kan worden met behulp van de zwarte handgreep. In de lade kunnen allerlei spullen worden opgeborgen en op het ladeblok kunnen dingen worden neergezet. Het ladeblok kan eventueel gebruikt worden als nachtkastje. Het ladeblok is gemaakt van spaanplaat en afgewerkt met decorfolie in de kleuren maangrijs en wit. Het ladeblok heeft dankzij de afwerking en vormgeving een strakke en moderne uitstraling. Het ladeblok kan gemakkelijk verplaatst worden aangezien het ladeblok op wieltjes staat.

  • Maten: B 43cm, H 34cm en D 35cm 
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 89,00
€ 94,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris Nachtkast

Dit nachtkastje staat super naast je meidenbed!

€ 79,00
€ 99,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Prima service en goede communicatie

Kinderkamer Tommy incl. lattenbodem gekocht en alles van begin tot einde goed gegaan. Direct leveringsafspraak en goede communicatie omtrent 1 artikel wat niet op voorraad was. Verder prima contact met Meubelzone gehad over verzetten afspraak en bepalen tijdstip. Kortom alles helemaal goed !!

 (10 / 10)
Miranda Leijten
04 feb., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).