Michelle Halfhoogslaper

De Michelle halfhoogslaper maakt jouw slaapkamer compleet! De halfhoogslaper is gemaakt van MDF. Dankzij dit materiaal is de halfhoogslaper van zeer goede kwaliteit. De gehele halfhoogslaper is wit gelakt. Hierdoor heeft de halfhoogslaper een frisse en neutrale uitstraling. De halfhoogslaper is dan ook geheel naar eigen wens aan te kleden. De halfhoogslaper beschikt over een schuine trap die zowel rechts als links gemonteerd kan worden. De trap bevat ook twee handgrepen die gebruikt kunnen worden als ondersteuning bij het betreden of verlaten van het bed. Daarnaast beschikt het bed over een hoge uitvalbeveiliging waardoor het bed zeer veilig is. De halfhoogslaper wordt ondersteund door vier ronde poten. De ronde poten geven het bed een unieke uitstraling. De ruimte onder het bed kan gebruik worden als opbergruimte, maar ook om heerlijk te spelen. Het bed wordt geleverd inclusief bodem en exclusief matras. Matrassen zijn elders op onze site verkrijgbaar. Deze halfhoogslaper wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

  • Maten: B 208cm, H 116cm, D 123cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 399,00
€ 499,00

Optionele accessoires

Michelle Halfhoogslaper met speeltent rood/blauw

Een mooie halfhoogslaper van zeer goede kwaliteit. De speeltent maakt deze halfhoogslaper helemaal compleet!

€ 429,00
€ 529,00
Michelle Halfhoogslaper met speeltent roze/hearts

Een prachtige meiden halfhoogslaper met roze speeltent! Deze halfhoogslaper mag zeker niet missen in jouw slaapkamer.

€ 429,00
€ 529,00
Michelle Halfhoogslaper met speeltent wit/roze

Deze prachtige halfhoogslaper met roze speeltent maakt jouw slaapkamer compleet! De halfhoogslaper is gemaakt van zeer goede kwaliteit.

€ 429,00
€ 529,00
Michelle Halfhoogslaper met speeltent piraat

Deze super stoere halfhoogslaper met een piraten speeltent zal prachtig staan in jouw kamer! Dit stoere bed maakt jouw kamer helemaal compleet.

€ 449,00
€ 549,00
Michelle Halfhoogslaper met speeltent ridder

In dit bed voel je jezelf een echte ridder. Deze halfhoogslaper mag zeker niet missen in jouw stoere kamer!

€ 449,00
€ 549,00