Neo Grijs/Wit Stapelbed inclusief Slaaplade en Groot Bureau - Complete Slaap- en Werkoplossing

Het Neo grijs/wit stapelbed inclusief slaaplade en groot bureau biedt een complete oplossing voor slapen en werken in één. Met drie slaapmogelijkheden en een ruim bureau, is deze set bijna een volledige slaapkamer op zichzelf. Vervaardigd uit hoogwaardig plaathout met melamine folie afwerking, stralen de meubels kwaliteit en functionaliteit uit. De neutrale kleuren, grijs en wit, maken het gemakkelijk om deze meubels te combineren met elke stijl.

De hoogslaper is zeer veelzijdig en biedt naast een slaapplaats ook handige opbergruimte. De trap doet dienst als toegang tot het bovenste bed en heeft vier deurtjes en een lade voor extra opbergruimte. Twee witte deurtjes, twee grijze deurtjes en een grijze lade die voor visueel contrast zorgen. De trap kan zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant worden gemonteerd en de valbeveiliging verhoogt de veiligheid.

Onder de hoogslaper bevinden zich een tweedelige plank, een LED-strip en een USB-aansluiting voor extra gemak. De hoogslaper wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem, maar zonder matras. Geschikte matrassen zijn beschikbaar in de matrassen sectie op onze website. Afmetingen van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.

Het bijbehorende éénpersoonsbed staat op vier wielen voor eenvoudige verplaatsing. Het bed wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem. Een matras van de maat 90/190 cm past perfect. Afmetingen van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.

De meegeleverde slaaplade kan worden uitgeschoven en als extra bed worden gebruikt, wat handig is voor gasten. De slaaplade wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem, maar zonder matras. De matrasmaat van de slaaplade is 90/180 cm. Afmetingen van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.

Het grote bureau staat op vier wielen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Verhoogde achter- en zijwanden voorkomen dat items van het bureau vallen. De grijze kleur, die ook aanwezig is in andere meubels van deze set, komt terug in het voorschot van het bureau. Een prachtige esthetische touch! Afmetingen van het bureau: 204 cm breed x 86 cm hoog x 60 cm diep.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete slaap- en werkoplossing met stapelbed, slaaplade en groot bureau.
  • Functioneel ontwerp met opberglades en ruim bureau voor studeren en werken.
  • Verplaatsbaar éénpersoonsbed en bureau dankzij wielen.
  • Neutrale grijs-witte kleuren voor veelzijdige styling.

Maten en Levering:

  • Maten van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.
  • Maten van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.
  • Maten van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.
  • Maten van het grote bureau: 204 cm breed x 86 cm hoog x 60 cm diep.
  • Het Neo grijs/wit stapelbed met slaaplade en groot bureau wordt als bouwpakket geleverd en is direct uit voorraad leverbaar.

Creëer een veelzijdige en efficiënte slaap- en werkruimte met het Neo grijs/wit stapelbed inclusief slaaplade en groot bureau. Bestel nu en profiteer van gratis thuisbezorging!

€ 1.539,00
€ 1.689,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00