Neo Grijs/Wit Stapelbed inclusief Slaaplade - Modern en Praktisch

Het Neo grijs/wit stapelbed inclusief slaaplade is een veelzijdig en handig meubelstuk dat functionaliteit en stijl combineert. Gemaakt van hoogwaardig plaathout met een melamine afwerking, biedt dit stapelbed een eigentijdse uitstraling in een neutraal kleurenschema van grijs en wit.

Dit moderne stapelbed heeft veel te bieden. Het beschikt over een hoogslaper met een slimme trap die dienst doet als opbergruimte met 4 deurtjes en 1 lade. De trap kan zowel aan de linker- als rechterkant worden gemonteerd, waardoor het aanpassen aan je ruimte eenvoudig is. Met valbeveiliging is veiligheid gegarandeerd.

Onder de hoogslaper vind je een tweedelige plank, een handige LED-strip en een USB-aansluiting. Deze extra functies maken de hoogslaper nog praktischer en veelzijdiger. De hoogslaper wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem en exclusief matras. Voor geschikte matrassen kun je terecht in de matrassen sectie op onze site. Afmetingen van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.

Het bijbehorende éénpersoonsbed staat op vier wielen, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem. Een matras van de maat 90/190 cm past perfect. Afmetingen van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.

De meegeleverde slaaplade kan ook worden uitgeschoven en als extra bed worden gebruikt, wat bijzonder handig is voor gasten. De slaaplade wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem en exclusief matras. De matrasmaat van de slaaplade is 90/180 cm. Afmetingen van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Modern en stijlvol ontwerp in grijs en wit.
  • Veelzijdige hoogslaper met opberglades en extra functies.
  • Eénpersoonsbed op wielen voor eenvoudige verplaatsing.
  • Handige slaaplade voor extra slaapruimte.

Maten en Beschikbaarheid:

  • Maten van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.
  • Maten van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.
  • Maten van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.
  • De Neo grijs/wit stapelbed set is beschikbaar als bouwpakket en wordt gratis thuisbezorgd.

Voeg functionaliteit en moderne stijl toe aan je slaapkamer met het Neo grijs/wit stapelbed inclusief slaaplade. Bestel nu en geniet van gratis thuisbezorging!

€ 1.299,00
€ 1.429,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00