Ballerina Ladenkast met Spiegel

Wat een uniek ladenkastje is dit. Dit is met die prachtige spiegel toch eigenlijk gelijk een kaptafel. Dit mooie Ladenkastje met Spiegel is uitgevoerd in melamine afgewerkt in houtdecor Eik met een wit/grijze wassing. De Ladenkast heeft 3 ruime lades met prachtige handgrepen. De fronten van de lades zijn in wit afgewerkt. Ook in het opzetstuk zijn kleine laadjes verwerkt. De Ladenkast is afgewerkt met een antiek roze rand en heeft 4 sierlijke witgelakte poten.  B 89 H 96 D 47. Bouwpakket. Uit voorraad leverbaar. Gratis thuisbezorging.

€ 409,00
€ 419,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Bureau incl. Ladenblok

Wat een stoer bureau! Zo wordt je huiswerk goed gedaan!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Complete kinderkamer

Met Meubelzone kun je heel prettig en veilig zaken doen. Het is een relatief kleine organisatie, maar heeft een hele grote gunfactor! Echt top!! Bestelgemak: Complete kinderkamer gekocht, bestaande uit een bed, kast en bureau. Uitstekende levering en hele goede communicatie! Levering: De kast werd iets later geleverd, maar hier werd super goed over gecommuniceerd!

 (10 / 10)
Van Hest
29 jan., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).