Montana Grijze Eik Bureau

Wat een prachtig bureau is dit! En superhandig om huiswerk aan te maken. Gemaakt van hoogwaardig MDF en bekleed met decor in grijze eik. Aan de linkerkant van dit bureau bevinden zich een lade en een kastje, en aan de rechterkant bevinden zich 3 legplanken. Genoeg ruimte voor je schoolspullen dus! De handgrepen zijn ook uitgevoerd in grijze eik. De Montana Grijze Eik Boekenkast staat niet alleen mooi bij dit bureau, maar biedt ook nog meer ruimte voor schoolspullen. Deze boekenkast is ook bij ons verkrijgbaar.

  • Maten: B 136cm, H 74cm, D 70cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 249,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Fox Commode

Ruime en stevige commode

€ 99,00
€ 189,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).