Ugo ladeblok

Het Ugo ladeblok is niet alleen erg mooi, maar ook erg handig! Het ladeblok beschikt over een lade die gemakkelijk geopend kan worden met behulp van de zwarte handgreep. In de lade kunnen allerlei spullen worden opgeborgen en op het ladeblok kunnen dingen worden neergezet. Het ladeblok kan eventueel gebruikt worden als nachtkastje. Het ladeblok is gemaakt van spaanplaat en afgewerkt met decorfolie in de kleuren maangrijs en wit. Het ladeblok heeft dankzij de afwerking en vormgeving een strakke en moderne uitstraling. Het ladeblok kan gemakkelijk verplaatst worden aangezien het ladeblok op wieltjes staat.

  • Maten: B 43cm, H 34cm en D 35cm 
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 89,00
€ 94,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Bobby Nachtkast

Handig nachtkastje, om al je spullen binnen handbereik te hebben!

€ 35,00
€ 49,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

In één woord: geweldig

Dinsdagavond kwart over 7 via duidelijke en overzichtelijke website een bedbodem (ter vervanging van de oude doorgezakte bedbodem in het logeerbed) besteld. Meubelzone is goedkoopste die ik kon vinden én gratis bezorging. Bestelling per mail bevestigd. Nog geen 2 minuten later mail met voorstel leverdatum vrijdag, met vraag bevestiging. Dat is snel (niet alleen reactie, ook levering!). Bevestigd en vrijdag in de loop van dag reed vrachtwagen van Meubelzone voor en is de bedbodem bezorgd. Hulde voor hele afhandeling, zo maak je vrienden. In toekomst staat Meubelzone op nummer 1 als wij iets in die richting nodig hebben. Absolute aanrader!

 (10 / 10)
Hans Pieper
21 nov., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).