Paw Patrol Ledikant met lades

Een super stoer ledikant van Paw Patrol voor echte fans! Onder het bed bevinden zich lades die je perfect kunt gebruiken om al jouw speelgoed in op te ruimen.

€ 165,00
Paw Patrol Chase ledikant

In dit bed voel jij jezelf een echte held! Het ledikant is gebaseerd op het verhaal van de heldhaftige puppies uit Paw Patrol.

€ 209,00
Paw Patrol metaal ledikant

In dit stoere bed van Paw Patrol wil jij toch ook in slaap vallen? Het bed is erg kleurrijk en super stoer.

€ 109,00
Paw Patrol opbergrek

Dit Paw Patrol opbergrek mag toch niet missen in jouw slaapkamer? Het opbergrek is super handig en ook nog eens erg stoer.

€ 59,00
Paw Patrol speelgoedkist

Deze stoere speelgoedkist van Paw Patrol maakt jouw slaapkamer compleet! In deze speelgoedkist kun je al jouw speelgoed goed en veilig opbergen.

€ 69,00
Paw Patrol boekenrekje

In dit Paw Patrol boekenrekje kun je al jouw boeken super handig opruimen. Dit boekenrekje wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

€ 79,00
Paw Patrol Go Glow Night Light

Dit Paw Patrol nachtlampje zal mooi staan op jouw nachtkastje. Het nachtlampje ziet er super stoer uit en maakt jouw kamer compleet!

€ 19,00
Paw Patrol Magic Night Light

Wat een mooi nachtlampje van Paw Patrol! Dit magische lampje maakt jouw slaapkamer helemaal compleet.

€ 29,95
Paw Patrol Readybed

Wat een leuk en handig Paw Patrol readybed! Dit bed kun je gemakkelijk meenemen als jij bij een vriendje of vriendinnetje gaat slapen.

€ 44,95
Paw Patrol Uitklapbank

Op dit leuke uitklapbankje kun je heerlijk zitten en liggen! De uitklapbank is volledig gebaseerd op het verhaal over de heldhaftige puppies van het reddingsteam van Paw Patrol.

€ 39,00
Paw Patrol helikopter speeltent

In deze prachtige speeltent van Paw Patrol kun je heerlijk spelen. Zal deze speeltent ook mooi staan in jouw slaapkamer?

€ 39,00
Paw Patrol Speeltent

In de Paw Patrol speeltent voelt het alsof je tussen je puppy vriendjes van Paw Patrol aan het spelen bent. Deze speeltent mag toch niet missen in jouw slaapkamer?

€ 29,00
Paw Patrol Truck speeltent

Wat een stoere speeltent van Paw Patrol! In deze truck kun jij fijn spelen met jouw heldhaftige vriendjes en vriendinnetjes.

€ 39,00
Paw Patrol Ready Nap peuterbed

Een heerlijk ready nap peuterbed van Paw Patrol. Dit bed dient als een luchtbed met slaapzak.

€ 26,50
Paw Patrol Tapijt

Ben jij een grote fan van de heldhaftige honden uit Paw Patrol? Dan mag dit super stoere tapijt niet ontbreken in jouw kamer!

€ 24,95
Paw Patrol Skye Readybed

Dit Paw Patrol Skye Readybed is een handig, verplaatsbaar bedje!

€ 44,95
Paw Patrol Headphone Hat

Deze stoere koptelefoon wil jij toch ook? Neem snel een kijkje!

€ 24,95

Paw Patrol Peuterkamer!

In deze gave peuterkamer kan jij samen met de heldhaftige puppies uit Paw Patrol de stoerste dromen en avonturen beleven! De kamer ziet er geweldig uit en dankzij de mooie afbeeldingen op de meubels is deze kamer helemaal compleet!