Build ledikant 90/200

Dit stoere Build ledikant kun je helemaal aankleden naar eigen smaak door jouw bouwsels aan het bed te bevestigen! Dat wil jij toch ook?

€ 239,00
Build speelgoedkist

Deze speelgoedkist is pas echt multifunctioneel! Je kunt er namelijk speelgoed in opruimen én mee spelen.

€ 75,00
Build boekenrek

In dit mooie boekenrek kun je allerlei spullen opbergen. Daarnaast kun je het boekenrek volledig aankleden met jouw eigen lego bouwwerken!

€ 109,00

Build peuterkamer

De Build serie bestaat uit 3 meubels; een ledikant, speelgoedkist en boekenrek. De meubels zijn zo gemaakt dat er speciale plekken aan zitten, waar super makkelijk lego aan gebouwd kan worden! Op deze manier worden de meubels meegenomen als er met lego gespeeld wordt!

Valentine meisjeskamer - nieuw bij Meubelzone

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris Nachtkast

Dit nachtkastje staat super naast je meidenbed!

€ 79,00
€ 99,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Zeer tevreden

Prettig om eerst via de website de verschillende kamers te bekijken en daarna nog even in de showroom. Goed advies, goede contacten via email en telefoon, snelle levering. Meubels dit weekend in elkaar gezet, zijn mooi en degelijk (slaapkamer Rob). Zeer tevreden dus!

 (10 / 10)
Suzanne Pape-Arkesteijn
17 jan., 2017

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).