Login

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Erik Tienerkamer 6-delige set

Maak je tienerkamer compleet met de Erik Tienerkamer 6-delige set. Hoogwaardige meubels in wit met moderne streepmotieven. Bed, slaaplade, nachtkastje, 2-deurskast, bureau en boekenkast!

€ 1.899,00
€ 1.964,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Mooi bed, topservice!

Wij hebben bij Meubelzone het eerste grote bed voor onze 3-jarige zoon gekocht. Ze hebben hier een ruime collectie aan mooie kindermeubels en toebehoren. We werden goed geadviseerd bij het maken van een keuze; soort lattenbodem, matras, zelfs een hoofdkussen speciaal voor kleine kinderen. We hebben een mooi, compleet bed gekocht. Scherpe prijs en snelle levering op een moment dat voor ons goed uit kwam. We zijn dan ook meer dan tevreden!

 (5 / 5)
Sunita Neumann

Nu bij ons verkrijgbaar: halfhoogslaper Mael, zeer stevig en van uitstekende kwaliteit. Halfhoogslaper met uitschuifbureau en opbergmogelijkheden. Makkelijke en zeer veilige trap om op het bed te klimmen. Deze halfhoogslaper kan zelfs nog in spiegelbeeld opgebouwd worden. Direct leverbaar en Gratis thuisbezorging!!!

Niet alleen ziet onze website er een stuk beter uit, de compleet vernieuwde website van Meubelzone is nu ook mobielvriendelijk!

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).