Paw Patrol Peuterkamer!

In deze gave peuterkamer kan jij samen met de heldhaftige puppies uit Paw Patrol de stoerste dromen en avonturen beleven! De kamer ziet er geweldig uit en dankzij de mooie afbeeldingen op de meubels is deze kamer helemaal compleet! 

Paw Patrol Ledikant zonder lades

Een super stoer bed vol met de heldhaftige puppies van het reddingsteam van Paw Patrol! In dit bed beleef jij de leukste dromen.

139,00
Paw Patrol Ledikant met lades

Een super stoer ledikant van Paw Patrol voor echte fans! Onder het bed bevinden zich lades die je perfect kunt gebruiken om al jouw speelgoed in op te ruimen.

165,00
Paw Patrol Chase ledikant

In dit bed voel jij jezelf een echte held! Het ledikant is gebaseerd op het verhaal van de heldhaftige puppies uit Paw Patrol.

209,00
Paw Patrol metaal ledikant

In dit stoere bed van Paw Patrol wil jij toch ook in slaap vallen? Het bed is erg kleurrijk en super stoer.

109,00
Paw Patrol Skye Ledikant met lades

Wat een vrolijk ledikant, hier val je heerlijk in in slaap! Met lades die heel handig zijn om spulletjes in op te bergen!

209,00
Paw Patrol opbergrek

Dit Paw Patrol opbergrek mag toch niet missen in jouw slaapkamer? Het opbergrek is super handig en ook nog eens erg stoer.

59,00
Paw Patrol speelgoedkist

Deze stoere speelgoedkist van Paw Patrol maakt jouw slaapkamer compleet! In deze speelgoedkist kun je al jouw speelgoed goed en veilig opbergen.

69,00
Paw Patrol boekenrekje

In dit Paw Patrol boekenrekje kun je al jouw boeken super handig opruimen. Dit boekenrekje wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

79,00
Paw Patrol Go Glow Night Light

Dit Paw Patrol nachtlampje zal mooi staan op jouw nachtkastje. Het nachtlampje ziet er super stoer uit en maakt jouw kamer compleet!

19,00
Paw Patrol Magic Night Light

Wat een mooi nachtlampje van Paw Patrol! Dit magische lampje maakt jouw slaapkamer helemaal compleet.

29,95
Paw Patrol Readybed

Wat een leuk en handig Paw Patrol readybed! Dit bed kun je gemakkelijk meenemen als jij bij een vriendje of vriendinnetje gaat slapen.

44,95
Paw Patrol Uitklapbank

Op dit leuke uitklapbankje kun je heerlijk zitten en liggen! De uitklapbank is volledig gebaseerd op het verhaal over de heldhaftige puppies van het reddingsteam van Paw Patrol.

39,00
Paw Patrol helikopter speeltent

In deze prachtige speeltent van Paw Patrol kun je heerlijk spelen. Zal deze speeltent ook mooi staan in jouw slaapkamer?

39,00
Paw Patrol Speeltent

In de Paw Patrol speeltent voelt het alsof je tussen je puppy vriendjes van Paw Patrol aan het spelen bent. Deze speeltent mag toch niet missen in jouw slaapkamer?

29,00
Paw Patrol Truck speeltent

Wat een stoere speeltent van Paw Patrol! In deze truck kun jij fijn spelen met jouw heldhaftige vriendjes en vriendinnetjes.

39,00
Paw Patrol Ready Nap peuterbed

Een heerlijk ready nap peuterbed van Paw Patrol. Dit bed dient als een luchtbed met slaapzak.

26,50
Paw Patrol Tapijt

Ben jij een grote fan van de heldhaftige honden uit Paw Patrol? Dan mag dit super stoere tapijt niet ontbreken in jouw kamer!

24,95
Paw Patrol Ready tapijt

Als echte fan van Paw Patrol mag dit tapijt zeker niet ontbreken in jouw kamer. Het tapijt ziet er geweldig uit!

24,95
Paw Patrol Symbols tapijt

Een ontzettend stoer tapijt wat zeker niet mag ontbreken in de kamer van een echte Paw Patrol fan! Ziet er toch geweldig uit?

24,95
Paw Patrol Skye Readybed

Dit Paw Patrol Skye Readybed is een handig, verplaatsbaar bedje!

44,95
Paw Patrol Headphone Hat

Deze stoere koptelefoon wil jij toch ook? Neem snel een kijkje!

24,95
Paw Patrol Pawsome dekbedovertrek 120/150

Dit dekbedovertrek is bedrukt met de stoere honden van Paw Patrol. Dit kleurrijke dekbedovertrek wil jij toch ook hebben in jouw slaapkamer?

32,95

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Captain Kid's Commode

Superaanbieding!!!

75,00
van 169,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Heb jij altijd al een romantische frisse slaapkamer willen hebben? Neem dan snel een kijkje bij de nieuwe Emma meisjeskamer!

01 jan., 1900

De stoere Build peuterkamer bestaat uit meubels die je volledig kunt aankleden met eigen lego bouwwerken. Neem snel een kijkje!

01 jan., 1900

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).