Thomas de Trein Peuterkamer!

Wil jij samen met Thomas de Trein de mooiste avonturen beleven? Dan is deze kamer echt iets voor jou! De kamer ziet er stoer uit en dankzij de afbeeldingen van Thomas de Trein heeft de kamer een geweldige uitstraling! 

Thomas de trein treinbed

In dit treinbed ga jij samen met Thomas de Trein op reis en bleef je de mooiste avonturen! Welke jongen wilt dat nou niet?

269,00
Thomas de trein boekenplank

Wat een super mooie boekenplank om al jouw favoriete boeken op neer te zetten! Deze boekenplank past perfect in jouw stoere jongenskamer!

29,00
Thomas de trein speelgoedkist

In deze handige speelgoedkist kan jij al jouw treintjes en andere speelgoed mooi opbergen. Tevens staat de speelgoedkist ook nog eens super leuk in jouw kamer!

69,00
Thomas de trein opbergrek

Een super mooi en handig opbergrek, zodat jij jouw kamer mooi netjes kan houden! Het opbergrek ziet er geweldig uit dankzij de mooie details.

59,00
Thomas de trein speeltent

Wie wilt er nou niet heerlijk kunnen spelen in deze prachtige speeltent van Thomas de Trein? In deze speeltent beleef jij de mooiste avonturen, samen met Thomas!

29,00
Thomas de trein go glow my first torch

Wat fijn om altijd zo'n stoere zaklamp bij de hand te kunnen hebben als je lekker in bed ligt. Zet de Go Glow van Thomas de Trein op jouw nachtkastje en je hebt altijd een lichtje bij de hand!

19,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Elisa Wandspiegel - Opzetspiegel (tbv bureau of commode)

Deze spiegel kun je op twee manieren gebruiken! Te gek!

99,00
van 129,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Gewoon heel erg goed!

Inmiddels na verloop van jaren zo'n 5x een bestelling geplaatst. Al die keren een uitstekende communicatie, goede kwaliteit en nette levering. Dus, gewoon heel erg goed. Aanrader!

 (10 / 10)
Johan Visser
07 jan., 2017

Heb jij altijd al een romantische frisse slaapkamer willen hebben? Neem dan snel een kijkje bij de nieuwe Emma meisjeskamer!

01 jan., 1900

De stoere Build peuterkamer bestaat uit meubels die je volledig kunt aankleden met eigen lego bouwwerken. Neem snel een kijkje!

01 jan., 1900

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).