Andorra 2-delige set

De andorra 2-delige set bestaat uit het ledikant 90/200 en de 2-deurs kledingkast. Deze set kan niet ontbreken in de slaapkamer! De meubels zijn uitgevoerd in eikenkleur en van fantastische kwaliteit. Voor de set geldt:

  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging

Andorra ledikant 90/200

Dit bed is uitgevoerd in houtdecor eiken, een zeer gangbare kleur die makkelijk te combineren is. Het bed is geschikt voor alle leeftijden en zowel voor jongens als meiden. Het bed heeft een hoog hoofdeinde en een lager voeteneinde. Bed wordt excl. matras en excl. lattenbodem geleverd. De maat voor de lattenbodem en het matras is 90/200. Matrassen en Lattenbodems zijn elders op de site te vinden. Lattenbodem is evt. in hoogte te verstellen.

  • Maten: B 217cm, H 95cm, D99 cm
  • Bouwpakket

Andorra 2-deurs kledingkast

Deze 2-Deurs Kledingkast is uitgevoerd in houtdecor eiken. De kast biedt voldoende hang-en leg mogelijkheden. Verder is deze mooie en hoge kledingkast verdeeld in 2 ruimtes, achter de ene deur 1 plank en 1 kledingroede, achter de andere deur 4 legplanken. Hierin zijn je kleren goed in te delen!

  • Maten: B 100cm, H 220cm, D 60cm
  • Bouwpakket

 

 

€ 399,00
€ 728,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Albatros Kinderbed / Tienerbed 90/200

Stijlvol, mooi bed die in vele slaapkamers prachtig zal staan

€ 99,00
€ 199,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Goede service en fijne eigenaar

Twee kinderslaapkamers gekocht bij meubelzone. We zijn er persoonlijk wezen kijken en hebben aldaar besteld. De eigenaar heeft ons prima te woord gestaan en alles heel duidelijk uitgelegd. Ook heeft hij de bestelling zelf bezorgd, en het meeste voor ons naar 1 hoog gedragen. Het was een behoorlijke lading maar dat was geen enkel probleem. De kwaliteit van de meubels is prima in orde en mocht er toch iets aan markeren dan kan je meteen bellen en wordt het probleem opgelost. Voor ons de volgende keer gewoon weer meubelzone.

 (10 / 10)
Henny Altena
23 okt., 2015

Ben jij op zoek naar een mooi en uniek stapelbed? Zoek dan niet verder en bekijk snel het Kiddy stapelbed!

14 jun., 2019

Een stoere tienerkamer met een warme uitstraling. Dat is de Nani tienerkamer. Neem snel een kijkje!

14 jun., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).