Matras ACTIE Pocket

Dit matras is een kwalitatief hoogstaand pocketveringmatras. Het matras is ca. 19 cm hoog en bestaat uit verschillende onderdelen. De kern bestaat uit pockets, opgedeeld in 7 zones, zoals te zien op de afbeelding. Deze zones verschillen in hardheid dankzij de verschillende draaddiktes die zijn gebruikt. In de kern zitten 280 veren per m2.

De kern wordt aan de onder- en bovenkant afgedekt met 100% polyesterschuim, van 2,5 cm dikte. Dit schuim heeft een soortelijk gewicht van 25 kg per m2. Om deze afdekking zit een dubbeldoek met driezijdige rits, hierdoor valt het matras aan twee zijden te beslapen.

Dankzij de vele veren en het aanpassingsvermogen aan de contouren van het lichaam hiervan, is het een heerlijk comfortabel, doch ademend matras. Tevens biedt het matras een goede ondersteuning.

  • Maten: B 90cm, H 19cm, L 200cm
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 109,00
€ 169,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).