Nieuw op onze site: Spiderman en Paw Patrol Headphone hat 

Deze Spiderman en Paw Patrol Headphone Hats zijn geweldig voor de kleine fans. Met de Headphone Hat kan je niet alleen muziek luisteren, je ziet er tegelijkertijd uit als je leuke vriendje van Spiderman of Paw Patrol! De koptelefoons zijn zo ontworpen dat gehoorschade bij kinderen wordt voorkomen. Oververhitting van het hoofd wordt voorkomen door het materiaal, het is namelijk ademend fleece. Tevens kan deze Headphone Hat gewassen worden op 30 graden. Hoe handig!

  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd

Valentine meisjeskamer - nieuw bij Meubelzone

Valentine meisjeskamer - nieuw bij Meubelzone

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Benny Nachtkast

Handig nachtkastje om al je kleine spullen binnen handbereik te hebben

€ 35,00
€ 49,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Top service

Vorige week een bedje besteld voor mijn allerkleinste. Deze is afgelopen vrijdag geleverd en we zijn er helemaal blij mee. Ik zelf wil ook nog even benadrukken dat ik erg blij was, dat de levering ook al gelijk op de slaapkamer van mijn dochter stond. Scheelde mij weer tillen op de trap. :-) Meubelzone bedankt!

 (10 / 10)
Elias Groeneveld
03 jun., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).