Showroom Geopend

Onze showroom is iedere zaterdag geopend van 09.00-15.00 uur! Van maandag tot vrijdag bent u van harte welkom op afspraak.

Bij Meubelzone kunt u de leukste kinder- en tienerkamers vinden, allemaal van uitstekende kwaliteit en voor een lage prijs! Het maakt niet uit wat voor meubels u zoekt, bij Meubelzone hebben we het allemaal! Losse meubels of volledige kamers, zoek niet verder.

Wij bezorgen altijd uit voorraad en gratis met onze eigen bezorgdienst.

Bent u benieuwd hoe de meubels eruitzien? Dan kunt u altijd langskomen bij onze showroom! Op zaterdagen zijn we geopend van 9 tot 15 uur, en van maandag tot vrijdag kunt u langskomen op afspraak.

U kunt ons hier bereiken:

Meubelzone
Leemidden 38
2678 ME  DE LIER
Tel. 0174 235923

info@meubelzone.nl

Hopelijk tot snel!

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Bobby Nachtkast

Handig nachtkastje, om al je spullen binnen handbereik te hebben!

35,00
van 49,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service

Meubelzone heeft een goede en persoonlijke service. Bestelgemak: Kreeg snel een persoonlijk berichtje na de bestelling en er werden goede afspraken gemaakt over de bezorging. Levering: Het product was op voorraad en er werd keurig een afspraak gemaakt voor levering op een tijdstip dat mij goed uitkwam.

 (10 / 10)
Jolanda de Lijster
27 jan., 2014

Heb jij altijd al een romantische frisse slaapkamer willen hebben? Neem dan snel een kijkje bij de nieuwe Emma meisjeskamer!

01 jan., 1900

De stoere Build peuterkamer bestaat uit meubels die je volledig kunt aankleden met eigen lego bouwwerken. Neem snel een kijkje!

01 jan., 1900

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).