Bingo Bureaustoel Voetbal

Deze stijlvolle Bureaustoel is uitermate geschikt voor het echte huiswerk. De zitting en rugleuning zijn uitgevoerd in 8 lagen!!!! beuken multiplex, afgewerkt met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Hierdoor is het zitcomfort dusdanig dat er langere tijd op gezeten kan worden. De Bureaustoel bezit over een gasveer mechanisme waardoor de stoel traploos in hoogte verstelbaar is. Zitbreedte 45 cm, zitdiepte 48 cm, rugleuning 38,5 cm,  hoogte van de gehele stoel 78,5 cm tot 87,5 cm en de zithoogte 40,5 cm tot 49,5 cm. Verder beschikt deze Bureaustoel over een stevig aluminium kleurig voetkruis met 5 wieltjes. De stoel heeft zelf remmende veiligheidswieltjes die zowel voor gladde vloeren als voor vloerbedekking geschikt zijn.  Bouwpakket. Uit voorraad leverbaar. Gratis thuisbezorging.

€ 149,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Fantastisch

Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij onmiddellijk een persoonlijk bericht over de gewenste dag van levering. Toen wij daarna nog iets wilde wijzigen was dit geen enkel probleem. De dag voor levering werden wij gebeld of het tijdstip van levering gunstig voor ons was. De chauffeur die onze bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, fantastische service en wij zijn ontzettend blij met de nieuwe kamer voor onze dochter!

 (10 / 10)
Lisa Wisker
07 nov., 2015

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).