Solvita bed 90/200 wit

Upgrade je slaapkamer met het stijlvolle Solvita Bed 90/200 in neutraal wit. Inclusief rolbodem voor extra comfort. Bestel nu!

€ 299,00
Solvita bed 90/200 incl. 3 opberglades

Upgrade je slaapkamer met het Solvita Bed 90/200 inclusief 3 opberglades. Stijl en functionaliteit in één!

€ 498,00
Solvita nachtkastje

Voeg dit prachtige Solvita Nachtkastje toe aan je slaapkamer voor stijl en functionaliteit. Gemaakt van massief grenen en inclusief een handige lade!

€ 159,00
Solvita 2-deurs kledingkast

Upgrade je slaapkamer met de Solvita 2-deurs Kledingkast. Gemaakt van massief grenenhout, wit afgewerkt, met twee deuren en een lade voor optimale opbergruimte!

€ 819,00
Solvita 3-deurs kledingkast

Upgrade je slaapkamer met de Solvita 3-deurs Kledingkast. Gemaakt van massief grenenhout, wit afgewerkt, met drie deuren en twee lades voor maximale opbergruimte. Bestel nu!

€ 1.119,00
Solvita bureau

Het Solvita Bureau maakt huiswerk maken leuk! Gemaakt van massief grenenhout, wit afgewerkt, met een handige lade voor opbergruimte!

€ 299,00
Solvita boekenkast

De Solvita Boekenkast, gemaakt van massief grenenhout, biedt vijf open vakken voor al je spullen. Een neutrale witte afwerking maakt het gemakkelijk te combineren. Bestel nu!

€ 399,00
Solvita ladekast 4-la

De Solvita Ladekast 4-la, gemaakt van massief grenenhout, biedt vier ruime lades voor al je opbergruimtebehoeften. Een neutrale witte afwerking maakt het gemakkelijk te combineren. Bestel nu!

€ 299,00
Solvita ladekast 3-la

De Solvita Ladekast 3-la biedt ruime opbergruimte in drie lades en heeft een neutrale witte afwerking die gemakkelijk past bij andere meubels. Bestel nu!

€ 359,00
Solvita ladekast met zijvakken

De Solvita Ladekast met Zijvakken biedt ruime opbergruimte met drie lades en drie open vakken. De neutrale witte afwerking past perfect bij diverse interieurstijlen. Bestel nu!

€ 499,00

Solvita Kinderkamer Tienerkamer

Solvita Kinderkamer Tienerkamer

De prachtige meubels uit de Solvita serie zijn een aanwinst voor elk slaapkamerinterieur! Met de neutrale uitstraling zijn ze makkelijk te combineren en te stylen. De meubels zijn gemaakt van massief grenen wat vervolgens wit is gelakt. Hierdoor komt die prachtige neutrale uitstraling. De Solvita serie bestaat uit een bed 90/200, een bed 90/200 inclusief 3 opberglades, een nachtkast, een 2-deurs kledingkast, een 3-deurs kledingkast, een bureau, een boekenkast, een ladekast met 4 lades, een ladekast met 3 lades en een ladekast met zijvakken. De meubels zijn los verkrijgbaar, maar zijn natuurlijk op hun best als ze met elkaar gecombineerd worden.