Alex (Vipack) 4-delige Set

Richt een stoere jongenskamer in met de Alex (Vipack) 4-delige Set, gemaakt van massief den en hoogwaardig MDF. Bevat bed, nachtkastje, bureau en kledingkast, ook los verkrijgbaar!

€ 1.799,00
€ 2.106,00
Casper 4-delige set

Richt je tienerkamer compleet en stijlvol in met de Casper 4-delige set. Bed, nachtkastje, schuifdeurkast en bureau in robuuste stijl. Bestel nu voor functionele en trendy slaapkamer!

€ 925,00
€ 986,00
Casper 6-delige set

Richt je tienerkamer compleet en stijlvol in met de Casper 6-delige set. Bed, nachtkastje, schuifdeurkast, bureau, rolcontainer en boekenkast in robuuste stijl. Bestel nu voor een complete en praktische slaapkamer!

€ 1.299,00
€ 1.394,00
Emma meisjeskamer - kinderkamer 4-delige set

De Emma Kinderkamer Meisjeskamer 4-Delige Set bevat stijlvolle en sierlijke meubels in fris wit, perfect voor een romantische meisjeskamer!

€ 1.639,00
€ 1.816,00
Erik Tienerkamer 4-delige set

Maak je tienerkamer compleet met de Erik Tienerkamer 4-delige set. Hoogwaardige meubels in wit met moderne streepmotieven. Bed, nachtkastje, 2-deurskast en bureau!

€ 1.299,00
€ 1.716,00
Erik Tienerkamer 6-delige set

Maak je tienerkamer compleet met de Erik Tienerkamer 6-delige set. Hoogwaardige meubels in wit met moderne streepmotieven. Bed, slaaplade, nachtkastje, 2-deurskast, bureau en boekenkast!

€ 1.850,00
€ 2.444,00
Jules 7-delige set

Richt je slaapkamer in met de eigentijdse en natuurlijke Jules 7-delige set. Kies uit bed, kasten, bureau en meer!

€ 1.099,00
€ 1.243,00
Nani 8-delige set

Transformeer je slaapkamer met de stijlvolle Nani 8-delige set. Hoogwaardige melamine meubels met warme Pavia eik afwerking. Creëer jouw complete en harmonieuze slaapkamer nu!

€ 1.299,00
€ 1.422,00
Nona 4-delige set

De Nona 4-delige set biedt complete slaapkamermeubels in een moderne stijl. Profiteer van de voordelige actieset!

€ 749,00
€ 836,00
Nona 6-delige set

De Nona 6-delige set biedt een complete moderne kamer met stoere steigerhouten accenten. Bestel nu!

€ 999,00
€ 1.164,00
Vic 5-delige set

Maak je slaapkamer compleet met de stoere Vic 5-delige set. Melamine meubels met een grijze eiken afwerking voor een complete look!

€ 950,00
€ 1.015,00

ACTIE Sets - Complete Kinderkamers en Tienerkamers van Meubelzone

ACTIE Sets, ZEER VOORDELIG!!! Profiteer van scherpe prijzen voor complete kinderkamers, tienerkamers, jeugdkamers, jongenskamers of meisjeskamers. Ontdek supermooie complete slaapkamers voor een aantrekkelijke prijs!

Als je op zoek bent naar een prachtige slaapkamer, ben je bij Meubelzone aan het juiste adres. Ons assortiment biedt een uitgebreide keuze aan slaapkamers voor diverse leeftijdsgroepen. Wij hebben voor ieder wat wils! Elke kamer heeft zijn eigen unieke stijl, waaronder:

  • Stoere Kamers: Voor avontuurlijke kinderen en tieners.
  • Moderne Kamers: Met strakke lijnen en eigentijdse uitstraling.
  • Hippe Kamers: Voor trendbewuste jongeren.
  • Klassieke Kamers: Tijdloze elegantie voor een tijdloze look.
  • Sierlijke Kamers: Met elegante details voor een vleugje charme.
  • Robuuste Kamers: Voor een stoere en duurzame uitstraling.

Neem een kijkje bij onze prachtige kamers en kies degene die het beste bij jou past. Met onze ACTIE sets maak je jouw slaapkamer in één keer compleet, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Elke set bevat verschillende meubelstukken, waaronder mooie ledikanten, handige kledingkasten, stevige bureaus, praktische boekenkasten en nog veel meer.

Profiteer van deze unieke kans om jouw kinderkamer of tienerkamer in één keer in te richten met hoogwaardige meubels zonder je budget te overschrijden. Ontdek onze ACTIE sets vandaag nog en creëer een slaapkamer waar stijl, functionaliteit en betaalbaarheid samenkomen!