New Legend bed 90/200 wit

Creëer een stoere en praktische slaapplek met het New Legend Bed 90/200 Wit. Met opbergvakken, industrieel frame en one-touch lampje. Bestel nu voor een stijlvolle kinder- of tienerkamer!

€ 459,00
New Legend bed 120/200 wit

Creëer een stoere en praktische slaapplek met het New Legend Bed 120/200 Wit. Met opbergvakken, industrieel frame en one-touch lampje. Bestel nu voor een stijlvolle kinder- of tienerkamer!

€ 479,00
New Legend nachtkast wit

Voeg functionaliteit en stijl toe aan je slaapkamer met de New Legend Nachtkast Wit. Met soft-close lade, ruim opbergvak en stoer metalen frame. Bestel nu voor praktische opslag naast je bed!

€ 169,00
New Legend bureau wit

Creëer een stijlvolle en functionele werkplek met het New Legend Bureau Wit. Met soft-close lades en USB-aansluiting voor georganiseerd werken en opladen. Bestel nu!

€ 299,00
New Legend bureau inclusief opzet wit

Creëer een stijlvolle en complete werkplek met het New Legend Bureau inclusief Opzet Wit. Met soft-close lades, USB-aansluiting en inbegrepen accessoires voor decoratie. Bestel nu!

€ 579,00
New Legend boekenkast wit

Voeg een vleugje stoerheid en luxe toe aan je slaapkamer met de New Legend Boekenkast Wit. Met soft-close deurtje en plankjes voor je mooiste spullen. Bestel nu!

€ 239,00
New Legend ladekast 3-la wit

Voeg stoerheid, opbergruimte en industriële stijl toe aan je slaapkamer met de New Legend Ladekast 3-la Wit. Met 3 ruime lades en een robuust frame. Bestel nu!

€ 319,00
New Legend ladekast 4-la met spiegel wit

Voeg stoerheid, functionaliteit en industriële stijl toe aan je slaapkamer met de New Legend Ladekast 4-la met Spiegel Wit. Unieke optische lade met spiegel en ruim opbergvak. Bestel nu voor gratis thuisbezorging!

€ 439,00
New Legend spiegel wit

Voeg een unieke touch toe aan je interieur met de New Legend Spiegel Wit. Inclusief wandplaat met decoratieve uitsparingen voor accessoires. Bestel nu!

€ 189,00
New Legend 1-deurs kast wit met witte deur

Voeg praktische opbergruimte en stijl toe aan je kamer met de New Legend 1-deurs Kast Wit. 6 planken en een kledingroede. Bestel nu!

€ 279,00
New Legend 1-deurs kast wit met glasdeur

Voeg stijl en praktische opbergruimte toe aan je kamer met de New Legend 1-deurs Kast Wit met Glasdeur. 6 planken en kledingroede. Bestel nu!

€ 449,00
New Legend 2-deurs kast wit met witte deuren

Voeg stijl en ruimtelijke opbergruimte toe aan je kamer met de New Legend 2-deurs Kast Wit met Witte Deuren. Brede legplank, kledingroede en legplanken. Bestel nu!

€ 429,00
New Legend 2-deurs kast wit met glasdeuren

Wanneer al jouw mooie kleding gezien mag worden!! Supercool toch?!

€ 659,00
New Legend 3-deurs kast wit met witte deuren

Vul je interieur aan met de ruime New Legend 3-deurs Kast Wit met Witte Deuren. Brede legplank, kledingroede, en legplanken achter witte deuren. Bestel nu!

€ 549,00
New Legend 3-deurs kast wit met glasdeuren

Vul je interieur aan met de ruime New Legend 3-deurs Kast Wit met Glasdeuren. Brede legplank, kledingroede, en legplanken achter glasdeuren. Bestel nu!

€ 989,00
New Legend hoekkast wit met witte deur

Profiteer van extra opbergruimte met de New Legend Hoekkast Wit met Witte Deur. Handige hoekkast van melamine houtvezelplaat met legplanken en kledingroede. Bestel nu!

€ 439,00
New Legend hoekkast wit met glasdeur

Toon je mooie kleding met trots! De New Legend Hoekkast met glasdeur en witte afwerking is een opvallende en functionele toevoeging aan je interieur. Voorzien van legplanken en een roede voor kleding. Creëer een stijlvolle kastenwand met meerdere kasten van New Legend. Bestel nu!

€ 629,00

New Legend wit kinderkamer - tienerkamer

New Legend wit kinderkamer - tienerkamer

De New Legend wit kinderkamer - tienerkamer bestaat uit prachtige neutrale meubels. De meubels zijn vervaardigd van melamine houtvezelplaat met een witte afwerking, in combinatie met antraciet metalen frames. Door deze combinatie aan materialen en kleuren ademen de meubels een industriële sfeer. Super tof! De New Legend wit serie bestaat uit de volgende meubels: een ledikant 90/200, een ledikant 120/200, een nachtkast, een bureau, een bureau inclusief opzet, een boekenkast, een ladekast met 3 lades, een ladekast met 5 lades, een spiegel, een 1-deurs kast met witte deur, een 1-deurs kast met glasdeur, een 2-deurs kast met witte deuren, een 2-deurs kast met glasdeuren, een 3-deurs kast met witte deuren, een 3-deurs kast met glasdeuren, een hoekkast met witte deur en een hoekkast met glasdeur. Deze prachtige meubels zijn los verkrijgbaar.