Emma meisjeskamer - kinderkamer 4-delige set

De Emma Kinderkamer Meisjeskamer 4-Delige Set bevat stijlvolle en sierlijke meubels in fris wit, perfect voor een romantische meisjeskamer!

€ 1.639,00
€ 1.816,00
Emma ledikant

Het Emma Ledikant, met romantische sierlijke vormgeving en witte afwerking, voegt stijl en duurzaamheid toe aan je slaapkamer!

€ 339,00
€ 379,00
Emma bedbank met slaap- en opberglades

De Emma Bedbank met Slaap- en Opberglades combineert romantische charme met functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen en inclusief lades!

€ 749,00
€ 799,00
Emma nachtkastje

Het Emma Nachtkastje voegt romantische charme en functionaliteit toe aan je slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van twee lades!

€ 179,00
€ 199,00
Emma bureau

Het Emma Bureau voegt romantische elegantie en functionaliteit toe aan je slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen met twee lades voor opslag!

€ 359,00
€ 399,00
Emma 2-deurs kledingkast

De Emma 2-deurs Kledingkast voegt romantische elegantie en praktische opbergruimte toe aan je slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen met stijlvolle details!

€ 779,00
€ 839,00
Emma 3-deurs kledingkast

De Emma 3-Deurs Kledingkast voegt romantische charme en praktische opbergruimte toe aan je slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met sierlijke details!

€ 939,00
€ 999,00

Emma meisjeskamer

Emma meisjeskamer

De Emma meisjeskamer bestaat uit prachtige en sierlijke meubels. Alle artikelen uit de Emma serie zijn vervaardigd uit MDF en massief naaldhout, waardoor deze erg stevig zijn. De meubels zijn afgewerkt in het wit, en hebben dus een frisse en neutrale uitstraling. De sierlijke look komt door de ronde vormgeving, en de meubels zijn ook nog een beetje romantisch omdat er hartjes details zijn uitgezaagd. De Emma serie bestaat uit een ledikant, een bedbank met slaap- en opberglades, een nachtkastje, een bureau, een 2-deurs kledingkast en een 3-deurs kledingkast. De Emma meubels zijn los verkrijgbaar of in een goed geprijsde 4-delige set.