New Legend bed 90/200 grijs/walnoot

Het New Legend Bed 90/200 in grijs en walnoot is een stoere eyecatcher voor de kinder- of tienerkamer. Ontdek het antraciet metalen frame en de praktische opbergvakken!

€ 459,00
New Legend bed 120/200 grijs/walnoot

Het New Legend Bed 120/200 in grijs en walnoot is een stoere eyecatcher voor de kinder- of tienerkamer. Ontdek het antraciet metalen frame en de handige opbergvakken!

€ 489,00
New Legend nachtkast grijs/walnoot

Ontdek het New Legend Nachtkast in stoer grijs en walnoot. Praktisch met soft close lade en ruim opbergvak. Bestel nu!

€ 179,00
New Legend bureau inclusief opzet grijs/walnoot

Het New Legend Bureau inclusief opzet in grijs en walnoot is de perfecte keuze voor een complete en stijlvolle werkplek. Ontdek de soft close lades, USB aansluiting en inbegrepen accessoires!

€ 619,00
New Legend boekenkast grijs/walnoot

Voeg een stoere touch toe aan je slaapkamer met de New Legend Boekenkast in grijs/walnoot. Ontdek het soft close kastdeurtje en handige plankjes. Bestel nu voor gratis thuisbezorging!

€ 259,00
New Legend ladekast 3-la grijs/walnoot

Voeg stoere opbergruimte toe aan je slaapkamer met de New Legend Ladekast 3-la in grijs/walnoot. Ontdek de ruime lades en eigentijdse uitstraling. Bestel nu!

€ 359,00
New Legend ladekast 4-la met spiegel grijs/walnoot

Voeg een moderne en stoere eyecatcher toe aan je slaapkamer met de New Legend Ladekast 4-la met Spiegel in grijs/walnoot. Ontdek de unieke optische lade en stijlvolle uitstraling. Bestel nu!

€ 469,00
New Legend spiegel grijs

Voeg stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de New Legend Spiegel in grijs/walnoot. Ontdek de unieke wandplaat voor accessoires!

€ 199,00
New legend 1-deurs kast walnoot met grijze deur

Optimaliseer je opbergruimte met de New Legend 1-Deurskast in walnootkleur en grijze deur. Ontwerp je ideale kastenwand!

€ 309,00
New Legend 1-deurs kast walnoot met glasdeur

Geef je mooie kleding een podium met de New Legend 1-Deurskast Walnoot/Glas. Combineer stijl en functionaliteit!

€ 469,00
New Legend 2-deurs kast walnoot met grijze deuren

Maximaliseer je opbergruimte met de New Legend 2-Deurskast Walnoot/Grijs. Praktisch en stijlvol!

€ 489,00
New Legend 2-deurs kast walnoot met glasdeuren

Toon je kleding trots met de New Legend 2-Deurskast Walnoot met Glasdeuren. Praktisch en stijlvol, met gratis thuisbezorging voor ultiem gemak!

€ 779,00
New Legend 3-deurs kast walnoot met grijze deuren

Geniet van ruime opbergruimte met de New Legend 3-Deurskast Walnoot met Grijze Deuren. Praktisch en stijlvol!

€ 619,00
New Legend 3-deurs kast walnoot met glasdeuren

Toon je mooie kleding met trots in de New Legend 3-Deurskast Walnoot met Glasdeuren. Een mix van stijl en functionaliteit!

€ 1.089,00
New Legend hoekkast walnoot met grijze deur

Ontdek de handige en stijlvolle New Legend Hoekkast in walnoot met grijze deur. Voeg extra opbergruimte toe aan je kamer en creëer een georganiseerde en stijlvolle ruimte!

€ 509,00
New Legend hoekkast walnoot met glasdeur

Laat je mooie kleding zien met de New Legend Hoekkast in walnoot met glasdeur. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je ruimte!

€ 669,00

New Legend walnoot/grijs kinderkamer - tienerkamer

New Legend walnoot/grijs kinderkamer - tienerkamer

De New Legend walnoot/grijs kinderkamer - tienerkamer bestaat uit prachtige neutrale meubels. De meubels zijn vervaardigd van melamine houtvezelplaat met een witte afwerking, in combinatie met antraciet metalen frames. Door deze combinatie aan materialen en kleuren ademen de meubels een industriële sfeer. Super tof! De New Legend walnoot/grijs serie bestaat uit de volgende meubels: een ledikant 90/200, een ledikant 120/200, een nachtkast, een bureau, een bureau inclusief opzet, een boekenkast, een ladekast met 3 lades, een ladekast met 5 lades, een spiegel, een 1-deurs kast met grijze deur, een 1-deurs kast met glasdeur, een 2-deurs kast met grijze deuren, een 2-deurs kast met glasdeuren, een 3-deurs kast met grijze deuren, een 3-deurs kast met glasdeuren, een hoekkast met grijze deur en een hoekkast met glasdeur. Deze prachtige meubels zijn los verkrijgbaar.