Irony ledikant 90/200 recht

Voeg stoerheid toe aan je slaapkamer met het Irony ledikant. Robuust design in antraciet en eiken!

€ 339,00
Irony Nachtkastje

Een super mooi en handig nachtkastje voor naast jouw bed. Stoer ontwerp met 2 handige lades. Dit nachtkastje maakt jouw slaapkamer compleet!

€ 229,00
Irony 3-deurs kledingkast

Organiseer je kleding met stijl in de Irony 3-deurs Kledingkast. Stoer ontwerp met spiegeldeur. Bestel nu!

€ 519,00
Irony Schuifdeur kledingkast

Organiseer je kleding op een stijlvolle manier met de Irony Schuifdeur Kledingkast. Stoer ontwerp met spiegeldeur en handige lades!

€ 1.059,00
Irony bureau-N

Voeg stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer met het Irony Bureau-N. Stoer ontwerp met lade, open vak, prikbord, en USB-aansluiting!

€ 359,00
Irony Bureau

Voeg stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer met het Irony Bureau. Stoer ontwerp met ruim bureaublad en 2 handige lades!

€ 459,00
Irony Boekenkast

Voeg stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer met de Irony Boekenkast. Stijlvol ontwerp met plankjes en handige lade!

€ 289,00
Irony Ladekast

Een super handige en stoere ladekast voor in jouw slaapkamer. Stoer ontwerp met 4 handige lades. Deze ladekast wil jij toch ook?

€ 389,00
Irony Spiegel

Deze spiegel met stoere rand mag niet missen in jouw slaapkamer!

€ 79,00
Irony Wandkast

Voeg stijl toe aan je slaapkamer met de Irony Wandkast. Een stoere wanddecoratie met een uniek ontwerp!

€ 109,00

Irony Jongenskamer - Jeugdkamer - Kinderkamer

Irony Jongenskamer - Jeugdkamer - Kinderkamer

Deze super stoere jongenskamer is echt te gek! De meubels zijn stoer en passen perfect bij elkaar. Deze tienerkamer wil jij toch ook? Dankzij de combinatie aan kleuren en materialen zijn de meubels zeer stijlvol. De Irony serie bestaat uit de volgende meubels voor in de slaapkamer: een ledikant 90/200 recht, een ledikant 90/200, een ledikant 120/200, een 3-deurs kledingkast, een schuifdeur kledingkast, een boekenkast, een bureau-N, een bureau, een nachtkastje, een ladekast, een spiegel en een wandkast. Alle meubels zijn individueel verkrijgbaar maar komen natuurlijk het beste tot hun recht als ze met elkaar gecombineerd worden.