Infans wit ledikant met achteruitval

Ontdek het Infans Wit Ledikant met Achteruitval. Neutrale en stijlvolle toevoeging voor je slaapkamer. Europees naaldhout en MDF, wit afgewerkt. Bestel nu!

€ 269,00
Infans Color ledikant met achteruitval wit

Ontdek het Infans Color Ledikant met Achteruitval in wit. Neutraal en stijlvol, gemaakt van Europees naaldhout en MDF. Bestel nu!

€ 269,00
Infans Color ledikant met achteruitval antraciet

Ontdek het Infans Color Ledikant met Achteruitval in antraciet. Neutraal en stijlvol, gemaakt van Europees naaldhout en MDF. Bestel nu!

€ 269,00
Infans wit halfhoogslaper

Ontdek de moderne en stijlvolle Infans Wit Halfhoogslaper, gemaakt van Europees naaldhout en MDF. Voeg functionaliteit en veiligheid toe aan je slaapkamer. Bestel nu met gratis thuisbezorging!

€ 419,00
Infans Color halfhoogslaper wit

Verrijk je slaapkamer met de moderne en stijlvolle Infans Color Halfhoogslaper in wit. Veilig en functioneel, gemaakt van Europees naaldhout en MDF. Bestel nu!

€ 419,00
Infans Color halfhoogslaper antraciet

Upgrade je slaapkamer met de moderne en stijlvolle Infans Color Halfhoogslaper in antraciet. Veilig en functioneel, gemaakt van Europees naaldhout en MDF. Bestel nu!

€ 419,00
Infans wit midi slaper

Ontdek de veelzijdige en duurzame Infans Wit Midi Slaper. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met rechte trap en neutraal ontwerp. Creëer comfortabele slaapruimte!

€ 499,00
Infans Color midi slaper wit

Ontdek de veelzijdige Infans Color Midi Slaper in wit. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met rechte trap voor veilige toegang. Creëer comfortabele slaapruimte!

€ 499,00
Infans Color midi slaper antraciet

Ontdek de robuuste Infans Color Midi Slaper in antraciet. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met rechte trap voor veilige toegang. Creëer een eigentijdse slaapomgeving!

€ 499,00
Infans wit stapelbed

Ontdek het stijlvolle en praktische Infans Wit Stapelbed. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met een veilige rechte trap en flexibel ontwerp!

€ 779,00
Infans Color stapelbed wit

Ontdek het stijlvolle en praktische Infans Color Stapelbed in wit. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met veilige rechte trap en flexibel ontwerp. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer!

€ 779,00
Infans Color stapelbed antraciet

Ontdek het stijlvolle en praktische Infans Color Stapelbed in antraciet. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met veilige rechte trap en flexibel ontwerp. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer!

€ 779,00
Infans wit 2-deurs kledingkast

Ontdek de Infans Wit 2-Deurs Kledingkast, een perfecte oplossing voor opbergruimte en stijl in je slaapkamer. Gemaakt van duurzaam Europees naaldhout en MDF, met hang- en leggedeelten en handige laden. Bestel nu!

€ 599,00
Infans Color 2-deurs kledingkast wit

Ontdek de Infans Color 2-Deurs Kledingkast in wit, met 2 deuren en laden voor ruime en stijlvolle opslag. Gemaakt van duurzaam Europees naaldhout en MDF, met hang- en leggedeelten. Bestel nu!

€ 599,00
Infans Color 2-deurs kledingkast antraciet

Ontdek de Infans Color 2-Deurs Kledingkast in antraciet, met ruime en stijlvolle opbergruimte voor je kleding en accessoires. Gemaakt van hoogwaardig Europees naaldhout en MDF. Bestel nu!

€ 599,00
Infans wit bureau

Ontdek het stijlvolle en functionele Infans Wit Bureau, gemaakt van hoogwaardig Europees naaldhout en MDF. Praktische afmetingen met een handige lade voor opbergruimte. Bestel nu!

€ 269,00
Infans Color bureau wit

Ontdek het stijlvolle en praktische Infans Color Bureau in wit. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met handige opberglade. Bestel nu!

€ 269,00
Infans Color bureau antraciet

Upgrade je slaapkamer met het stijlvolle en functionele Infans Color Bureau in antraciet. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met handige opberglade!

€ 269,00
Infans wit commode met 1 deur

Voeg stijlvolle opbergruimte toe aan elke kamer met de Infans Wit Commode met 1 Deur. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met 1 deur en 3 lades!

€ 419,00
Infans Color commode met 1 deur wit

Voeg stijlvolle opbergruimte toe aan elke kamer met de Infans Color Commode met 1 Deur in het wit. Gemaakt van Europees naaldhout en MDF, met 1 deur en 3 lades!

€ 419,00
Infans Color commode met 1 deur antraciet

Dit meubel is niet alleen mooi, maar ook erg handig! In de Infans Color commode kun je namelijk allerlei spullen opbergen.

€ 419,00

Infans Color kinderkamer

Infans tienerkamer

Ontdek de veelzijdige Infans Color neutrale kamer met twee uitvoeringen: wit en antraciet. Het strakke design en de kleurkeuze met hout geven meubels een mooie, neutrale uitstraling. Combineer ze onderling of met andere kleuren. De serie omvat diverse meubels voor een complete slaapkamerinrichting: ledikant, halfhoogslaper, midi slaper, stapelbed, 2-deurs kledingkast, bureau en commode met 1 deur, allemaal in wit of antraciet.

Ontdek ook de Infans color wit serie voor een frisse uitstraling, met dezelfde meubeltypes als Infans Color serie.