Huisregels

Bezorging, aflevering en levertijd

De door u bestelde artikelen worden op de afgesproken datum als bouwpakket, door Meubelzone zelf, bij u op de begane grond bezorgd. De bezorging is geheel gratis in Nederland (excl. Waddeneilanden) en Belgie wanneer uw aankoopbedrag boven de € 60.00 bedraagt. Meubelzone kan u, indien u dit wenst, tegen uurtarief + voorrijdkosten wel een monteur aanbieden. Exacte bezorgtijden kunnen wij u niet garanderen, wel kunt u voor een tijdsindicatie de dag voor levering (16.00-18.00 uur) telefonisch contact met ons opnemen. Een goede communicatie is geboden door Meubelzone.

Artikelen die bij Meubelzone op voorraad staan kunnen in principe binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling geleverd worden. Een levering vindt altijd plaats op afspraak met de klant. Indien er een levertijd op een artikel zit wordt u een indicatie van een leverweek aangereikt, door goede afspraken met leveranciers kunnen wij u snelle levertijden garanderen.

Let op! Artikelen die niet bij Meubelzone op de site staan zijn eventueel wel te bestellen, informeer hier gerust naar.

U heeft bij Meubelzone 3 betalingsmogelijkheden: vooruitbetaling via bank of giro. Rembours/a contant of pinnen bij onze chauffeur bij aflevering, hier brengen wij € 2,95 administratiekosten voor in rekening.

Indien op de overeengekomen bezorgdag op het afleveradres niemand aanwezig is, dan kunt u uw bestelling alsnog ontvangen. Wij zijn eventueel bereid tot het maken van een nieuwe bezorgafspraak. Echter de kosten die hieruit voortvloeien, worden wel in rekening gebracht.

Afkoelingsperiode

Indien de consument een zaak na levering niet wenst te houden, heeft de consument het recht de zaak binnen 7 dagen na aflevering aan de gebruiker te retourneren. De consument dient de gebruiker hierover schriftelijk te informeren.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de zaak geheel onbeschadigd, ongeopend en origineel verpakt is. De afkoelingsperiode geldt niet voor producten die speciaal voor u op maat vervaardigd zijn. Tevens geldt dit ook niet voor speciale aanbiedingen en voor zakelijk gebruik.

Hierbij geldt dat de kosten voor retourzendingen voor rekening van de consument zijn; de gebruiker vergoedt uitsluitend de aankoopprijs en niet de verzendkosten.

Retourzendingen die ongefrankeerd verstuurd zijn, worden niet geaccepteerd. De gebruiker zal na ontvangst van de zaak het reeds betaalde bedrag binnen 30 dagen retourneren en/of de eventuele financieringsovereenkomst ontbinden.

Annulering

Een annulering is desgewenst tot aan het moment van verzending altijd mogelijk, zonder dat hier kosten aan zijn verbonden. Mocht u een bestelling annuleren nadat deze verzonden is, is Meubelzone genoodzaakt de verzendkosten (plus eventuele extra kosten) in rekening te brengen. Annuleringen dienen altijd schriftelijk of per e-mail kenbaar gemaakt te worden.