Bezorging, Aflevering en Levertijd bij Meubelzone

Bij Meubelzone streven we naar een naadloze en handige bezorgervaring voor al onze klanten. Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot bezorging, aflevering en levertijden:

Bezorging en Levering: De door u bestelde artikelen worden op de afgesproken datum als bouwpakket door Meubelzone zelf bij u op de begane grond afgeleverd. Goed nieuws voor onze klanten: de bezorging is helemaal gratis binnen Nederland (exclusief Waddeneilanden) en België, mits uw aankoopbedrag boven € 60,00 ligt. We bieden ook de mogelijkheid om een monteur in te schakelen tegen een uurtarief en voorrijdkosten.

Levertijden: Artikelen die op voorraad zijn bij Meubelzone kunnen in principe binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling geleverd worden. We plannen altijd een levering in samenspraak met u. Als een artikel een levertijd heeft, zullen we u een indicatie van de leverweek geven. Door onze goede relaties met leveranciers kunnen we snelle levertijden garanderen.

Bestellen van Niet-Verkochte Artikelen: Als een artikel niet op onze website staat, kunt u altijd informeren of het eventueel wel te bestellen is. We helpen u graag verder.

Betalingsmogelijkheden: Bij Meubelzone bieden we 3 betalingsmogelijkheden: vooruitbetaling via bank of giro, rembours/a contant, of betalen via pin bij onze chauffeur bij aflevering. Houd er rekening mee dat voor betalen bij aflevering € 2,95 administratiekosten in rekening worden gebracht.

Afwezigheid bij Bezorging: Mocht er op de afgesproken bezorgdag niemand aanwezig zijn op het afleveradres, dan kunnen we een nieuwe bezorgafspraak maken. Houd er echter rekening mee dat de kosten voor deze nieuwe afspraak aan de klant worden doorberekend.

Afkoelingsperiode en Retourzendingen

  • Binnen 7 dagen na aflevering heeft u het recht om een product dat u niet wenst te behouden, te retourneren.
  • Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het product onbeschadigd, ongeopend en in de originele verpakking is.
  • Houd er rekening mee dat de afkoelingsperiode niet van toepassing is op op maat gemaakte producten en speciale aanbiedingen, noch voor zakelijk gebruik.

Annulering

  • Annulering is mogelijk zonder kosten tot aan het moment van verzending.
  • Indien u een bestelling annuleert na verzending, kunnen we genoodzaakt zijn verzendkosten en eventuele extra kosten in rekening te brengen.
  • Alle annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail te worden gemeld.

Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en klanttevredenheid bij Meubelzone. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen of informatie over onze bezorging, levertijden en retourbeleid. Uw tevredenheid is onze prioriteit.