Monte ledikant 90/200

Ontdek het stijlvolle en duurzame Monte ledikant 90/200. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met melamine afwerking. Bestel nu voor tijdloze elegantie in jouw slaapkamer!

€ 299,00
Monte ledikant 120/200

Ontdek het ruime en comfortabele Monte ledikant 120/200. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met melamine afwerking. Bestel nu voor stijlvolle slaapkamerinrichting!

€ 339,00
Monte nachtkastje

Voeg functionaliteit en stijl toe aan je slaapkamer met het Monte nachtkastje. Twee handige lades en hoogwaardige materialen. Bestel nu voor een opgeruimde en elegante slaapkamer!

€ 159,00
Monte 3-deurs kledingkast

Ontdek de perfecte combinatie van ruimte en stijl met de Monte 3-deurs kledingkast. Ruime opbergruimte en hoogwaardige materialen. Bestel nu!

€ 619,00
Monte 4-deurs kledingkast

Ontdek de perfecte combinatie van ruimte en stijl met de Monte 4-deurs kledingkast. Stijlvolle opbergruimte en hoogwaardige materialen. Bestel nu!

€ 799,00
Monte bureau

Creëer de ideale werk- en leeromgeving met het Monte bureau. Ruim bureaublad, opbergruimte en hoogwaardige materialen. Bestel nu voor optimaal comfort!

€ 219,00
Monte bureau opzet

Breid jouw werkplek uit met de Monte bureau opzet voor extra opbergruimte. Hoogwaardige materialen en neutrale kleuren. Bestel nu voor een georganiseerde werkomgeving!

€ 159,00
Monte boekenkast

Organiseer jouw boeken en waardevolle spullen met de Monte boekenkast. Stijlvol design en hoogwaardige materialen. Bestel nu voor georganiseerde opbergruimte!

€ 159,00
Monte ladekast

Creëer extra opbergruimte met de stijlvolle Monte ladekast. Drie grote lades en hoogwaardige materialen. Bestel nu voor praktische en stijlvolle opbergruimte!

€ 279,00
Monte spiegel

Maak jouw slaapkamer compleet met de stijlvolle en stevige Monte spiegel. Hoogwaardige materialen en frisse uitstraling. Bestel nu voor een elegante toevoeging aan jouw interieur!

€ 89,00

Monte Kinderkamer Tienerkamer

Monte tienerkamer

Ontdek duurzame en stijlvolle meubels voor de Monte Kinderkamer - Tienerkamer. Gemaakt van hoogwaardige spaanderplaat, afgewerkt in fris melamine wit en eiken. Creëer jouw ideale kinder- of tienerkamer met het ledikant, kledingkast, boekenkast, bureau en meer. Bekijk nu!