Neutrale Kinderkamers - Tienerkamers Boys & Girls

Ben je op zoek naar een mooie slaapkamer? Meubelzone heeft alles voor het inrichten van mooie slaapkamers voor kinderen en tieners.

Als je op zoek bent naar een mooie slaapkamer is het dan ook niet nodig om verder te zoeken. Meubelzone biedt namelijk een zeer breed assoriment met allerlei verschillende slaapkamers. De slaapkamers bestaan uit meubels die qua afwerking en vormgeving perfect bij elkaar passen. Hierdoor vormen de meubels samen allerlei mooie kamers. Aangezien onze kamers allemaal een eigen stijl hebben, is er echt voor ieder wat wils!

Neutrale kinderkamers en tienerkamers bij Meubelzone

Meubelzone heeft echt alles om slaapkamer van ieder kind compleet te maken! Stoere ledikanten, mooie kledingkasten, stevige bureaus, sierlijke nachtkastjes, robuuste boekenkasten en nog veel meer. Kies de kamer die bij jou past en kleedt deze vervolgens geheel naar eigen wens aan. De prachtige meubels van meubelzone vormen op die manier de basis voor jouw eigen plek in het huis. Naast de verschillende stijlen, zijn er ook verschillende soorten meubels beschikbaar. Denk maar aan normale ledikanten, stapelbedden, halfhoogslapers, hoogslapers en nog veel meer. 

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).