Neutrale Kinderkamers - Tienerkamers Boys & Girls

Ben je op zoek naar een mooie slaapkamer? Meubelzone heeft alles voor het inrichten van mooie slaapkamers voor kinderen en tieners.

Als je op zoek bent naar een mooie slaapkamer is het dan ook niet nodig om verder te zoeken. Meubelzone biedt namelijk een zeer breed assoriment met allerlei verschillende slaapkamers. De slaapkamers bestaan uit meubels die qua afwerking en vormgeving perfect bij elkaar passen. Hierdoor vormen de meubels samen allerlei mooie kamers. Aangezien onze kamers allemaal een eigen stijl hebben, is er echt voor ieder wat wils!

Neutrale kinderkamers en tienerkamers bij Meubelzone

Meubelzone heeft echt alles om slaapkamer van ieder kind compleet te maken! Stoere ledikanten, mooie kledingkasten, stevige bureaus, sierlijke nachtkastjes, robuuste boekenkasten en nog veel meer. Kies de kamer die bij jou past en kleedt deze vervolgens geheel naar eigen wens aan. De prachtige meubels van meubelzone vormen op die manier de basis voor jouw eigen plek in het huis. Naast de verschillende stijlen, zijn er ook verschillende soorten meubels beschikbaar. Denk maar aan normale ledikanten, stapelbedden, halfhoogslapers, hoogslapers en nog veel meer. 

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris 2-Deurskast

Zo'n echte meidenkast zie je zelden!

€ 359,00
€ 449,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Complete kinderkamer

Met Meubelzone kun je heel prettig en veilig zaken doen. Het is een relatief kleine organisatie, maar heeft een hele grote gunfactor! Echt top!! Bestelgemak: Complete kinderkamer gekocht, bestaande uit een bed, kast en bureau. Uitstekende levering en hele goede communicatie! Levering: De kast werd iets later geleverd, maar hier werd super goed over gecommuniceerd!

 (10 / 10)
Van Hest
29 jan., 2014

Ben jij op zoek naar een mooi en uniek stapelbed? Zoek dan niet verder en bekijk snel het Kiddy stapelbed!

14 jun., 2019

Een stoere tienerkamer met een warme uitstraling. Dat is de Nani tienerkamer. Neem snel een kijkje!

14 jun., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).