Neutrale Kinderkamers - Tienerkamers Boys & Girls

Ben je op zoek naar een mooie slaapkamer? Meubelzone heeft alles voor het inrichten van mooie slaapkamers voor kinderen en tieners.

Als je op zoek bent naar een mooie slaapkamer is het dan ook niet nodig om verder te zoeken. Meubelzone biedt namelijk een zeer breed assoriment met allerlei verschillende slaapkamers. De slaapkamers bestaan uit meubels die qua afwerking en vormgeving perfect bij elkaar passen. Hierdoor vormen de meubels samen allerlei mooie kamers. Aangezien onze kamers allemaal een eigen stijl hebben, is er echt voor ieder wat wils!

Neutrale kinderkamers en tienerkamers bij Meubelzone

Meubelzone heeft echt alles om slaapkamer van ieder kind compleet te maken! Stoere ledikanten, mooie kledingkasten, stevige bureaus, sierlijke nachtkastjes, robuuste boekenkasten en nog veel meer. Kies de kamer die bij jou past en kleedt deze vervolgens geheel naar eigen wens aan. De prachtige meubels van meubelzone vormen op die manier de basis voor jouw eigen plek in het huis. Naast de verschillende stijlen, zijn er ook verschillende soorten meubels beschikbaar. Denk maar aan normale ledikanten, stapelbedden, halfhoogslapers, hoogslapers en nog veel meer. 

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Elisa Boekenrek

Om spullen die gezien mogen worden een mooi plekje te geven!

€ 109,00
€ 139,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Super stapelbed!

We zijn heel blij met dit mooie stapelbed. Het is stevig en kraakt niet. De jongens slapen er heerlijk in. De levering ging ook heel soepel, kortom echt een aanrader! (Ik heb 2 weken alle sites bekeken en vergeleken en dit is absoluut een van de beste prijs kwaliteis verhoudingen en zeker de mooiste!)

 (10 / 10)
Mascha de Weijer
01 feb., 2017

Ben je op zoek naar een moderne, neutrale kinderkamer met mooie, stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Infans Color kinderkamer!

16 aug., 2019

Ben jij op zoek naar een stevig, fris en modern stapelbed? Neem dan snel een kijkje bij het Nova stapelbed!

16 aug., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).