Kinderbedden voor jongens en meisjes

Kinderbedden voor jongens en meisjes. Wil je een origineel kinderbed kopen? Met glijbaan en/of opbergruimte? Neem snel een kijkje in onze handige shop.

Op zoek naar een nieuw kinderbed? Bij Meubelzone ben je aan het juiste adres voor de mooiste kinderbedden voor jongens en meisjes. Bij ons vind je de meest originele kinderbedden met glijbaan, kinderbedden met extra opbergruimte, maar ook tienerbedden voor de iets oudere kinderen. Topkwaliteit gegarandeerd!

Kinderbed met glijbaan

Opstaan was nog nooit zo leuk wanneer je kind direct naar beneden kan glijden! Een kinderbed met glijbaan is bij de jongsten onder ons altijd al een groot succes geweest. In onze handige online shop vind je een ruim assortiment kinderbedden met glijbaan.

Kinderbed met extra opbergruimte

Het liefste wil je dat je kind alle ruimte heeft om te spelen. Met onze handige kinderbedden met opbergruimte berg je al het speelgoed in een handomdraai op onder het bed. Hierdoor creëer je extra speel- en leefruimte in de kinderkamer. Vind het ideale kinderbed met opbergruimte in ons aanbod!

Tienerbedden

Voordat je het weet is je kind uit zijn/haar bed gegroeid! Voldoende beweegruimte is natuurlijk van essentieel belang tijdens de nachtrust. Bekijk direct ons aanbod in de mooiste tienerbedden.

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Complete kinderkamer

Met Meubelzone kun je heel prettig en veilig zaken doen. Het is een relatief kleine organisatie, maar heeft een hele grote gunfactor! Echt top!! Bestelgemak: Complete kinderkamer gekocht, bestaande uit een bed, kast en bureau. Uitstekende levering en hele goede communicatie! Levering: De kast werd iets later geleverd, maar hier werd super goed over gecommuniceerd!

 (10 / 10)
Van Hest
29 jan., 2014

Ben je op zoek naar een moderne, neutrale kinderkamer met mooie, stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Infans Color kinderkamer!

16 aug., 2019

Ben jij op zoek naar een stevig, fris en modern stapelbed? Neem dan snel een kijkje bij het Nova stapelbed!

16 aug., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).