Neo Grijs/Geel/Wit Stapelbed inclusief Slaaplade en Groot Bureau - Complete en Moderne Slaapkameroplossing

Met het Neo grijs/geel/wit stapelbed inclusief slaaplade en groot bureau is je slaapkamer bijna helemaal compleet! Deze hoogwaardige meubelset is vervaardigd uit kwaliteits plaathout en afgewerkt met melamine in de prachtige kleuren grijs, geel en wit. De strakke vormen en het harmonieuze kleurenschema zorgen voor een moderne en vrolijke uitstraling in jouw slaapkamer.

De hoogslaper biedt niet alleen een comfortabele slaapplaats, maar ook veel handige opbergruimte. De trap dient niet alleen als toegang tot het bovenste bed, maar heeft ook 4 deurtjes en een lade lades - drie in grijs en twee in geel - voor extra opbergruimte. De trap kan zowel aan de linker- als rechterkant worden gemonteerd, en de valbeveiliging verhoogt de veiligheid.

Onder de hoogslaper vind je een tweedelige plank, een LED-strip en een USB-aansluiting voor extra gemak. De hoogslaper wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem, exclusief matras. Geschikte matrassen zijn te vinden in de matrassen sectie op onze website. Afmetingen van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.

Het éénpersoonsbed staat op vier wielen, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem. De matrasmaat van het éénpersoonsbed is 90/190 cm. Afmetingen van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.

De meegeleverde slaaplade kan worden uitgeschoven en fungeert als een handig extra bed, ideaal voor gasten. De slaaplade wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem, exclusief matras. De matrasmaat van de slaaplade is 90/180 cm. Afmetingen van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.

Het ruime bureau staat op vier wielen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. De verhoogde achter- en zijwanden voorkomen dat items van het bureau vallen. De gele kleur, die ook in andere meubels van deze set voorkomt, keert terug in het voorschot van het bureau, wat een fraaie esthetische touch toevoegt. Afmetingen van het bureau: 204 cm breed x 86 cm hoog x 60 cm diep.

Kenmerken van deze set:

  • Complete en moderne slaapkameroplossing met stapelbed, slaaplade en groot bureau.
  • Functioneel ontwerp met opberglades en ruim bureau voor studeren en werken.
  • Verplaatsbaar éénpersoonsbed en bureau voor flexibiliteit in je kamerindeling.
  • Mooi kleurenschema van grijs, geel en wit voor een frisse uitstraling.

Maten en Levering:

  • Maten van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.
  • Maten van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.
  • Maten van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.
  • Maten van het grote bureau: 204 cm breed x 86 cm hoog x 60 cm diep.
  • Deze Neo grijs/geel/wit hoogslaper met slaaplade en groot bureau wordt geleverd als bouwpakket en is direct uit voorraad leverbaar.

Maak je slaapkamer compleet met het Neo grijs/geel/wit stapelbed inclusief slaaplade en groot bureau. Profiteer nu van gratis thuisbezorging!

€ 1.539,00
€ 1.689,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00