Erik Slaaplade

De Erik slaaplade mag niet missen onder het Erik bed. De slaaplade is gemaakt van MDF en massief dennenhout. Dankzij deze uitstekende materialen is de slaaplade van zeer goede kwaliteit. De slaaplade is dan ook erg stevig en kan jaren mee. De slaaplade is wit afgelakt. Dankzij deze neutrale kleur heeft de slaaplade een neutrale, moderne uitstraling. De slaaplade wordt geleverd inclusief bodem en exclusief matras. Matrassen zijn elders op onze site verkrijgbaar. 

  • Maten: B 199cm, H 18cm, D 94cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 189,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris Nachtkast

Dit nachtkastje staat super naast je meidenbed!

€ 79,00
€ 99,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).