Ethan bureau

Dit bureau mag toch niet missen in jouw slaapkamer? Het bureau is gemaakt van een combinatie van spaanplaat en MDF en is afgewerkt met decorfolie in de kleur imitatie eiken. Het bureau beschikt over verschillende ruimtes waarin dingen kunnen worden opgeborgen. Het bureau beschikt namelijk over een lade, een afgesloten kastje en een open vak. In al deze ruimtes kunnen allerlei spullen worden opgeborgen. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook spullen op het bureau worden neergezet. Dankzij de neutrale stoere uitstraling van het bureau past het in elke slaapkamer en is het geheel naar eigen wens aan te kleden. 

  • Maten: B 137cm, H 75cm en D 59cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 239,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Fox Commode

Ruime en stevige commode

€ 99,00
€ 189,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Alles klasse, levering - service - prijs!!

Kinderkamer Stepp besteld, alles netjes op afspraak geleverd, goed verpakt en geen enkele beschadiging aan verpakkingsmateriaal zichtbaar, zegt iets over de zorg van het transport. Komen hun afspraken na en de prijs is zeer gunstig. Voor mij dus top!!

 (10 / 10)
Wim Terwint
22 mei., 2015

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).