Claudia ledikant 90/200

Het Claudia ledikant is sierlijk door de vormen en tevens ook neutraal door de witte uitvoering.

€ 469,00
Claudia bedbank

De Claudia bedbank is sierlijk door de ronde vormgeving maar ook fris door de witte uitvoering.

€ 459,00
Claudia nachtkastje

Dit mooie witte nachtkastje is niet alleen handig om spullen in op te bergen, maar staat ook nog eens mooi sierlijk in jouw slaapkamer!

€ 239,00
Claudia 2-deurs kledingkast

In de sierlijke Claudia 2-deurs kledingkast kun je al je kleding netjes opbergen. Een echte toevoeging voor elke meisjeskamer!

€ 739,00
Claudia bureau

Aan dit Claudia bureau kan je heerlijk studeren. Het bureau is met haar sierlijke en frisse uitstraling een aanwinst voor elke meisjeskamer.

€ 359,00
Claudia ladekast

De sierlijke, witte Claudia ladekast is zeer handig voor het opbergen van spulletjes. Staat prachtig in de meisjeskamer!

€ 479,00
Claudia wandplank

Op de Claudia wandplank kan je mooi spulletjes neerzetten. De plank ziet er sierlijk en fris uit.

€ 69,00

Claudia meisjeskamer

Claudia meisjeskamer

De meubels van de Claudia meisjeskamer zien er sierlijk uit dankzij de ronde vormgeving en details. Tevens hebben de meubels een frisse en neutrale uitstraling dankzij de uitvoering in wit. De meubels zijn mooi te combineren met andere stijlen maar passen natuurlijk ook perfect bij elkaar! De Claudia meisjeskamer bestaat uit een ledikant 90/200, een bedbank, een nachtkastje, een 2-deurs kledingkast, een bureau, een ladekast en een wandplank. De Claudia meubels zijn los verkrijgbaar.