Delia 8-delige set

Wil jij jouw slaapkamer in één keer compleet maken? Neem dan snel een kijkje bij deze prachtige, frisse, 8-delige Delia set!

€ 1.299,00
€ 1.412,00
Delia ledikant 90/200

Houd jij van moderne meubels met een frisse uitstraling? Dan is het Delia ledikant echt iets voor jou!

€ 209,00
Delia bedlade

Heb jij het Delia ledikant in jouw slaapkamer? Dan mag de Delia bedlade niet missen dus neem snel een kijkje.

€ 109,00
Delia nachtkastje

Ben je op zoek naar een mooi en fris nachtkastje? Zoek dan niet verder, want het Delia nachtkastje voldoet helemaal aan jouw wensen!

€ 119,00
Delia 2-deurs kledingkast

De Delia 2-deurs kledingkast maakt jouw slaapkamer compleet! Deze kledingkast ziet er namelijk prachtig uit en is super handig!

€ 299,00
Delia 3-deurs kledingkast
Delia bureau

Het Delia bureau mag echt niet missen in jouw slaapkamer! Achter dit bureau kun je heerlijk studeren.

€ 219,00
Delia opzet voor op bureau

De Delia opzet past perfect bij het Delia bureau! Neem maar snel een kijkje.

€ 149,00
Delia commode 3-la

Ben jij nog op zoek naar een mooi meubel dat veel opbergruimte biedt? Zoek dan niet verder, want de Delia commode is precies waar je naar op zoek bent!

€ 179,00
Delia opzet voor op commode

De Delia opzet voor op de Delia commode biedt jou heel veel opbergruimte! Deze opzet mag toch niet missen in jouw slaapkamer?

€ 129,00

Delia tienerkamer

De Delia tienerkamer is een mooie, moderne en frisse tienerkamer met verschillende meubels. De tienerkamer bestaat uit een ledikant, een bedlade, een nachtkastje, een 2-deurskledingkast, een bureau, een opzet voor op het bureau, een commode 3-la en een opzet voor op de commode. Deze meubels zijn verkrijgbaar in een set waardoor je jouw slaapkamer in één keer compleet maakt, maar ook afzonderlijk van elkaar. De meubels zijn gemaakt van melamine en afgewerkt in river eik en wit. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat de meubels erg stevig en stabiel zijn en jaren lang mee kunnen. De afwerking geeft de meubels een frisse en neutrale uitstraling. Daardoor zijn ze goed te combineren met andere meubels en geheel naar eigen wens aan te kleden. Neem snel een kijkje bij de prachtige meubels van de Delia tienerkamer!

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris 2-Deurskast

Zo'n echte meidenkast zie je zelden!

€ 359,00
€ 449,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Prima service en goede communicatie

Kinderkamer Tommy incl. lattenbodem gekocht en alles van begin tot einde goed gegaan. Direct leveringsafspraak en goede communicatie omtrent 1 artikel wat niet op voorraad was. Verder prima contact met Meubelzone gehad over verzetten afspraak en bepalen tijdstip. Kortom alles helemaal goed !!

 (10 / 10)
Miranda Leijten
04 feb., 2014

Ben je op zoek naar een moderne, neutrale kinderkamer met mooie, stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Infans Color kinderkamer!

16 aug., 2019

Ben jij op zoek naar een stevig, fris en modern stapelbed? Neem dan snel een kijkje bij het Nova stapelbed!

16 aug., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).