Delia opzet voor op commode

Heb jij de Delia commode in jouw slaapkamer? Dan mag de Delia opzet voor op de commode zeker niet missen! Deze commode past namelijk perfect bij de commode qua maat, afwerking en vormgeving. Beide meubels hebben een frisse en neutrale uitstraling dankzij de afwerking in river eik en wit. Het materiaal waarvan de meubels gemaakt zijn, namelijk melamine, zorgen ervoor dat de meubels stevig zijn. De commode beschikt over drie open vakken waarin allerlei spullen kunnen worden opgeborgen en neergezet. Deze opzet voor op de Delia commode wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

  • Maten: B 80cm, H 129cm en D 37cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 129,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Iris 2-Deurskast

Zo'n echte meidenkast zie je zelden!

€ 359,00
€ 449,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).