Duplex ledikant 90/200

Het Duplex ledikant 90/200 voegt stoere en industriële flair toe aan je slaapkamer. Zwarte en bruine afwerking, unieke vormen, matras niet inbegrepen. Bestel nu voor een karaktervolle slaapruimte!

€ 159,00
€ 199,00
Duplex opberglade

De Duplex opberglade voegt handige opbergruimte toe onder je Duplex ledikant. Praktisch en esthetisch, perfect voor extra opbergruimte. Bestel nu en verrijk je slaapkamer!

€ 109,00
€ 149,00
Duplex hoogslaper

De Duplex hoogslaper biedt een stoere slaapplek met geïntegreerd bureau en opbergruimtes. Gemaakt van eiken met zwarte details. Bestel nu voor een praktische en stijlvolle slaapkamer!

€ 749,00
€ 879,00
Duplex stapelbed

Het Duplex stapelbed biedt een robuuste en stoere uitstraling met een industriële look. Gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat in zwart en hout. Bestel nu voor een unieke kamer!

€ 489,00
€ 549,00
Duplex nachtkastje

Het Duplex nachtkastje voegt een unieke en stijlvolle uitstraling toe aan je slaapkamer. Met een open vak en plank biedt het zowel esthetiek als opbergruimte. Perfect voor een industrieel interieur. Bestel nu en geniet van functionele schoonheid!

€ 79,00
€ 99,00
Duplex 2-deurs kledingkast

De Duplex 2-deurs kledingkast biedt praktische opbergruimte en een stoer industrieel uiterlijk. Met leg- en hangcompartimenten, hoogwaardige kwaliteit en gratis thuisbezorging. Combineer met Duplex serie voor stijlvolle uniformiteit!

€ 389,00
€ 449,00
Duplex 2-deurskast met spiegel

De Duplex 2-deurskast met spiegel biedt robuuste opbergruimte met industriële flair. 2 draaideuren, 1 spiegel, hang- en legcompartimenten. Hoogwaardige materialen. Combineer met Duplex serie voor een complete look!

€ 469,00
€ 529,00
Duplex bureau

Het Duplex bureau is een stijlvolle en functionele aanvulling voor elke slaapkamer. Met open en afsluitbare opbergruimte, unieke afwerking en industriële uitstraling. Maak jouw slaapkamer compleet met dit bijzondere bureau!

€ 189,00
€ 229,00
Duplex dressing-element breed

Het Duplex dressing-element biedt diverse opbergruimtes voor kleding en accessoires. Unieke afwerking en industriële uitstraling passen perfect in een stijlvolle slaapkamer. Organiseer jouw spullen met stijl!

€ 349,00
€ 399,00
Duplex dressing-element smal

Het Duplex dressing-element smal biedt diverse opbergruimtes voor kleding en accessoires. Unieke afwerking en industriële uitstraling passen perfect in een stijlvolle slaapkamer. Organiseer jouw spullen met stijl!

€ 169,00
€ 209,00
Duplex commode

De Duplex commode biedt stijlvolle opbergruimte voor jouw slaapkamer. Met lades en een afgesloten deurtje blijven jouw spullen georganiseerd. Stoere vormgeving past perfect in een industrieel interieur. Opgeruimd en stijlvol!

€ 219,00
€ 249,00
Duplex muurplank

De Duplex muurplank biedt stoere opbergruimte voor jouw slaapkamer. Met unieke vormgeving en twee planken voor items. Past perfect in een industrieel interieur. Stijlvol en praktisch!

€ 59,00
€ 69,00

Duplex Jeugdkamer - Kinderkamer - Jongenskamer

Liverpool tienerkamer

Bekijk snel de Duplex Jeugdkamer - Kinderkamer - Jongenskamer met een unieke industriële uitstraling! Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, met decor imitatie Kastanje Natuur en Zwart. Ledikant, hoogslaper, stapelbed, kasten, bureau, commode en meer. Creëer een sfeervolle en stoere slaapkamer met de Duplex serie! Individueel verkrijgbaar.