Infans Basisbed 90/200

Ontdek het Infans Basisbed 90/200 voor een stevige en stijlvolle slaapoplossing. Gemaakt van duurzaam wit gebeitst Europees naaldhout!

€ 239,00
Infans Divanbed met 2 Speelgoedlades

Ontdek het Infans Divanbed met 2 Speelgoedlades voor een stijlvolle en functionele slaapoplossing. Gemaakt van duurzaam wit gebeitst Europees naaldhout!

€ 459,00
Infans Divanbed met Slaaplade

Ontdek het Infans Divanbed met Slaaplade voor comfort en praktische opbergruimte. Gemaakt van duurzaam wit gebeitst Europees naaldhout!

€ 519,00
Infans Stapelbed

Transformeer je kamer met het veelzijdige Infans Stapelbed. Stoer en stijlvol, witte kleur voor ruimtelijkheid. Kies tussen standaard en hoekstapelbed!

€ 919,00
€ 1.069,00
Infans Bureau Thijs white/wash

Voeg stijl en functionaliteit toe aan je kamer met het Infans Bureau Thijs. Duurzaam Europees naaldhout, handig deurtje met lade. Creëer de perfecte werk- en studieplek!

€ 329,00
€ 419,00
Infans 2-Deurskast Thijs white/wash

Voeg stijlvolle opbergruimte toe met de Infans 2-Deurskast Thijs. Duurzaam Europees naaldhout, magneetsluiting, georganiseerde hang/leg indeling. Robuust en functioneel. Bestel nu!

€ 899,00
Infans 3-Deurskast Thijs white/wash

Voeg ruime opbergruimte toe met de Infans 3-Deurskast Thijs. Duurzaam Europees naaldhout, magneetsluiting, georganiseerde hang/leg indeling. Robuust en functioneel. Bestel nu!

€ 1.159,00
Infans Halfhoogslaper Robinson white/wash met 2 hutwanden

Ervaar tijdloze kwaliteit met de Infans Halfhoogslaper Robinson. Stevig Europees naaldhout, veilige trap, hutwanden met raam. Deelbaar en om te bouwen. Bestel nu voor veelzijdigheid in de kinderkamer!

€ 799,00
Hoogslaper met bureau en schuine trap white/wash Infans

Ontdek de veelzijdigheid van Infans Hoogslaper Thijs met Bureau. Duurzaam Europees naaldhout, ruimtebesparing met stijl. Inclusief werkblad, deelbaar en om te bouwen!

€ 959,00
Infans Boomhutbed laag white/wash

Creëer een stoere en avontuurlijke slaapplek met het Infans Boomhutbed Laag. Robuust Europees naaldhout, boomhutgevoel, deelbaar ontwerp!

€ 859,00
Infans Boomhutbed halfhoog white/wash

Creëer een stoere en speelse slaapplek met het Infans Boomhutbed Halfhoog. Robuust Europees naaldhout, veilige trap en een boomhutgevoel!

€ 999,00
Infans Strandhutbed white/wash incl. Achterwand en Bedlade

Creëer een magische kinderslaapkamer met het Infans Strandhutbed White/Wash. Stijlvol Europees naaldhout met geloogde accenten. Inclusief rollattenbodem en bedlade. Optioneel hangplateau en kapstok!

€ 1.499,00
€ 1.618,00

Infans Kinderkamer

Liverpool tienerkamer

Bekijk de robuuste, serene Infans Kinderkamer meubels. Vervaardigd uit duurzaam Europees naaldhout, wit gebeitst. Assortiment omvat diverse bedtypes: basisbed, divanbed, stapelbed, halfhoogslapers, hoogslaper, boomhutbedden en strandhutbed. Ook een bureau, 2- en 3-deurs kledingkasten. Ontdek de veelzijdigheid!