Iron bureau

Dit stoere bureau mag zeker niet missen in jouw slaapkamer! Het bureau is gemaakt van verschillende materialen en afgewerkt in verschillende kleuren. Dankzij de grijze en bruine kleuren en de verschillende gebruikte materialen heeft het bureau een zeer stoere uitstraling. Het bureau ziet er namelijk erg industrieel uit. Het bureau leunt op vier poten en heeft een groot bureaublad. Daarnaast beschikt het bureau over twee laden waarin verschillende spullen kunnen worden opgeborgen. Dit bureau is dus niet alleen erg mooi, maar ook nog eens erg handig. Achter dit bureau wordt het maken van huiswerk toch nog een beetje leuk! Dit industriële bureau wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

  • Maten: B 124cm, H 75cm en D 60cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 269,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Fox Commode

Ruime en stevige commode

€ 99,00
€ 189,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).