Iron bureau

Dit stoere bureau mag zeker niet missen in jouw slaapkamer! Het bureau is gemaakt van verschillende materialen en afgewerkt in verschillende kleuren. Dankzij de grijze en bruine kleuren en de verschillende gebruikte materialen heeft het bureau een zeer stoere uitstraling. Het bureau ziet er namelijk erg industrieel uit. Het bureau leunt op vier poten en heeft een groot bureaublad. Daarnaast beschikt het bureau over twee laden waarin verschillende spullen kunnen worden opgeborgen. Dit bureau is dus niet alleen erg mooi, maar ook nog eens erg handig. Achter dit bureau wordt het maken van huiswerk toch nog een beetje leuk! Dit industriële bureau wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

  • Maten: B 124cm, H 75cm en D 60cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 269,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Lila Trend Nachtkast Gallery

Trendy nachtkastje met paarse ladenfrontjes!

€ 69,00
€ 95,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Fantastisch

Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij onmiddellijk een persoonlijk bericht over de gewenste dag van levering. Toen wij daarna nog iets wilde wijzigen was dit geen enkel probleem. De dag voor levering werden wij gebeld of het tijdstip van levering gunstig voor ons was. De chauffeur die onze bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, fantastische service en wij zijn ontzettend blij met de nieuwe kamer voor onze dochter!

 (10 / 10)
Lisa Wisker
07 nov., 2015

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).