Origami ledikant 90/200

Val elke nacht comfortabel in slaap in het stijlvolle Origami ledikant 90/200. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een warme bruine kleur. Bestel nu!

€ 339,00
Origami ledikant 120/200

Val elke nacht comfortabel in slaap in het stijlvolle Origami ledikant 120/200. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een warme bruine kleur. Bestel nu!

€ 359,00
Origami nachtkastje

Voeg stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer met het Origami nachtkastje. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een warme bruine kleur. Bestel nu!

€ 159,00
Origami 3-deurs kledingkast

Ontdek de elegantie en functionaliteit van de Origami 3-deurs kledingkast. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat met een prachtige melamine afwerking in een warme bruine kleur. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en elegante slaapkamer!

€ 539,00
Origami schuifdeurkast

Deze schuifdeurkast is een onmisbaar meubelstuk in jouw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat met een prachtige melamine afwerking in een warme bruine kleur. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en elegante slaapkamer!

€ 939,00
Origami bureau

Voeg stijl en functionaliteit toe aan jouw slaapkamer met het unieke Origami Bureau. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een elegante bruine kleur. Bestel nu en creëer een stijlvolle werkplek!

€ 249,00
€ 299,00
Origami boekenkast

Voeg stijl en functionaliteit toe aan jouw slaapkamer met de Origami Boekenkast. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een elegante bruine kleur. Bestel nu en geef jouw boeken een stijlvolle thuis!

€ 169,00
Origami ladekast

Upgrade jouw slaapkamer met de stijlvolle Origami Ladekast. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een warme bruine kleur. Bestel nu en voeg extra opbergruimte toe aan jouw slaapkamer!

€ 339,00
Origami wandkast

Upgrade jouw slaapkamer met de veelzijdige Origami Wandkast. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsspaanderplaat in een warme bruine kleur. Bestel nu en voeg stijlvolle opbergruimte toe aan jouw slaapkamer!

€ 159,00
Origami spiegel

Upgrade jouw slaapkamer met de stijlvolle Origami Spiegel. Een rechthoekige spiegel met een neutrale omlijsting in bruine kleur. Bestel nu voor extra elegantie in jouw slaapkamer!

€ 59,00

Origami Tienerkamer - Jeugdkamer

Origami Tienerkamer - Jeugdkamer

De Origami Tienerkamer - Jeugdkamer bevat zeer stijlvolle meubels. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteits-spaanderplaat met melamine afwerking in een mooie bruine kleur. De vormgeving van de meubels is strak, met hier en daar mooie, verrassende hoeken. Hierdoor zijn de meubels naast zeer elegant, ook een tikje speels. De Origami serie bestaat uit een ledikant 90/200, een ledikant 120/200, een nachtkastje, een 3-deurs kledingkast, een schuifdeurkast, een bureau, een boekenkast, een ladekast, een wandkast en een spiegel. De meubels zijn los verkrijgbaar, combineren heel goed met elkaar maar ook goed met meubels van andere series.