Neo grijs/roze/wit hoogslaper met smal bureau, ladekast en kledingkast

Wow, de Neo grijs/roze/wit hoogslaper met smal bureau, ladekast en kledingkast is echt super compleet! Alle meubels zijn vervaardigd uit kwaliteits plaathout met melamine afwerking. Het kleurenschema van grijs, roze en wit zorgt voor een frisse en zachte uitstraling.

De hoogslaper op zichzelf is super veelzijdig. De trap functioneert niet alleen als trap maar ook als extra opbergruimte dankzij de vijf opbergvakken (4 kastjes en één lade), waarvan er drie zijn uitgevoerd in het grijs en twee in het roze. De trap kan ook nog eens zowel links als rechts gemonteerd worden! Dankzij de valbeveiliging is het bed extra veilig. Verder bevindt zich onder de hoogslaper een tweedelige plank, een LED-strip en een USB-aansluiting. Super handig! De hoogslaper wordt geleverd inclusief ligplaat die functioneert als lattenbodem en exclusief matras. Kijk voor geschikte matrassen bij de matrassen sectie op de site. Afmetingen van de hoogslaper: B 256cm, H 190cm, D 100cm.

Het bureau staat op vier wielen waardoor deze gemakkelijk in en uit te rollen is. Het bureau heeft verhoogde achter- en zijwanden waardoor er minder makkelijk iets van het bureau af kan vallen. Verder komt de roze kleur, die in de andere meubels uit deze hoogslaperset voorkomt, terug in het voorschot van het bureau. Wat mooi! Afmetingen van het bureau: B 106cm, H 86cm, D 60cm.

De ladekast heeft drie lades die lekker soepel heen en weer glijden. Het smalle bureau past perfect over de ladekast en wanneer er aan het bureau gewerkt moet worden kan deze dan ook zeer gemakkelijk uitgeschoven worden. Afmetingen van de ladekast: B 98cm, H 66cm, D 61cm.

De kledingkast heeft twee deuren en één breed hanggedeelte en daarboven één breed leggedeelte. In het hanggedeelte zit een ingebouwde LED-verlichting waardoor je altijd goed je kleren kan zien! Afmetingen van de kledingkast: B 98cm, D 140cm, H 61cm.

  • Buitenmaten van de set, dus van de hoogslaper: B 256cm, H 190cm, D 100cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 1.369,00

Optionele accessoires

Neo grijs/roze/wit hoogslaper inclusief smal bureau, ladekast, kledingkast en 1-deurskast