Neo Grijs/Geel/Wit Hoekstapelbed inclusief Slaaplade en Smal Bureau - Moderne en Praktische Slaapkameroplossing

Maak jouw slaapkamer compleet met het Neo grijs/geel/wit hoekstapelbed inclusief slaaplade en smal bureau. Dit veelzijdige meubelstuk biedt niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een handige plek om te studeren en werken. Gemaakt van hoogwaardig plaathout met een melamine afwerking, straalt deze set kwaliteit en moderniteit uit. Het opvallende kleurenschema met grijs, geel en wit geeft een frisse en vrolijke uitstraling.

De hoogslaper is uiterst functioneel en biedt diverse mogelijkheden. De trap doet niet alleen dienst als toegang tot het bovenste bed, maar bevat ook 4 deurtjes en 1 lade voor extra opbergruimte. Twee deurtjes in geel, twee deurtjes grijs en een grijze lade, waardoor je een speels kleurencontrast kunt creëren. De trap kan zowel links als rechts worden gemonteerd en de valbeveiliging zorgt voor extra veiligheid.

Onder de hoogslaper vind je een tweedelige plank, een handige LED-strip en een USB-aansluiting voor extra gemak. De hoogslaper wordt geleverd inclusief een bodemplaat die fungeert als lattenbodem, maar exclusief matras. Geschikte matrassen zijn te vinden in de matrassen sectie op onze website. Afmetingen van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.

Het bijbehorende éénpersoonsbed staat op vier wielen, waardoor het gemakkelijk verplaatsbaar is. Het bed wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem. Een matras van de maat 90/190 cm past perfect. Afmetingen van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.

De meegeleverde slaaplade kan worden uitgeschoven en als extra bed worden gebruikt, wat bijzonder handig is voor gasten. De slaaplade wordt geleverd met een bodemplaat die fungeert als lattenbodem, maar exclusief matras. De matrasmaat van de slaaplade is 90/180 cm. Afmetingen van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.

Het smalle bureau staat op vier wielen, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Achter- en zijwanden voorkomen dat items van het bureau vallen. De gele kleur, die ook in andere meubels van deze set voorkomt, keert terug in het voorschot van het bureau. Een prachtige toevoeging! Afmetingen van het bureau: 106 cm breed x 86 cm hoog x 60 cm diep.

Kenmerken en Voordelen:

  • Complete slaapkameroplossing met stapelbed, slaaplade en bureau.
  • Functioneel ontwerp met opberglades en handige extra's.
  • Verplaatsbaar éénpersoonsbed en bureau dankzij wielen.
  • Stijlvol gele accenten voor een speelse uitstraling.

Maten en Levering:

  • Maten van de hoogslaper: 256 cm breed x 190 cm hoog x 100 cm diep.
  • Maten van het éénpersoonsbed: 98 cm breed x 65 cm hoog x 196 cm diep.
  • Maten van de slaaplade: 187 cm breed x 24 cm hoog x 85 cm diep.
  • Maten van het smalle bureau: 106 cm breed x 86 cm hoog x 60 cm diep.
  • Het Neo grijs/geel/wit hoekstapelbed met slaaplade en smal bureau wordt als bouwpakket geleverd en is direct uit voorraad leverbaar.

Creëer een moderne en praktische slaapkamer met het Neo grijs/geel/wit hoekstapelbed inclusief slaaplade en smal bureau. Bestel nu en profiteer van gratis thuisbezorging!

€ 1.469,00
€ 1.619,00

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 139,00
€ 179,00