Neo grijs/geel/wit hoekstapelbed inclusief slaaplade en smal bureau

Het Neo grijs/geel/wit hoekstapelbed inclusief slaaplade en smal bureau mag niet ontbreken in jouw slaapkamer. Het hoekstapelbed, de slaaplade en het bureau zijn gemaakt van met melamine afgewerkt plaathout van goede kwaliteit. Dankzij het grijze, gele en witte kleurenschema en de strakke vormen zijn de meubels modern, en vrolijk.

De hoogslaper op zichzelf is super veelzijdig. De trap functioneert niet alleen als trap maar ook als extra opbergruimte dankzij de vijf lades, waarvan er drie zijn uitgevoerd in het grijs en twee in het geel. De trap kan ook nog eens zowel links als rechts gemonteerd worden! Dankzij de valbeveiliging is het bed extra veilig. Verder bevindt zich onder de hoogslaper een tweedelige plank, een LED-strip en een USB-aansluiting. Super handig! De hoogslaper wordt geleverd inclusief bodemplaat die functioneert als lattenbodem en exclusief matras. Kijk voor geschikte matrassen bij de matrassen sectie op de site. Afmetingen van de hoogslaper: B 256cm, H 190cm, D 100cm.

Het éénpersoonsbed staat op vier wielen, waardoor deze makkelijk verplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd inclusief bodemplaat die fungeert als lattenbodem. Het bed wordt geleverd exclusief matras, de matrasmaat van het éénpersoonbed is 90/190cm. Afmetingen van het éénpersoonsbed: B 98cm, H 65cm, D 196cm.

De slaaplade die ook bij deze set komt, kan ook als bed gebruikt worden wanneer deze wordt uitgeschoven, heel handig! De slaaplade wordt geleverd inclusief bodemplaat die functioneert als lattenbodem. De slaaplade wordt geleverd exclusief matras. De matrasmaat van de slaaplade is 90/180cm. Afmetingen van de slaaplade: B 187cm, H 24cm, D 85cm.

Het bureau staat op vier wielen waardoor deze gemakkelijk in en uit te rollen is. Het bureau heeft achter- en zijwanden waardoor er minder makkelijk iets van het bureau af kan vallen. Verder komt de gele kleur, die in de andere meubels uit deze hoogslaperset voorkomt, terug in het voorschot van het bureau. Wat mooi! Afmetingen van het bureau: B 106cm, H 86cm, D 60cm.

  • Buitenmaten van de set, dus van de hoogslaper: B 256cm, H 190cm, D 100cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 1.219,00

Optionele accessoires

Neo grijs/geel/wit hoekstapelbed inclusief slaaplade, smal bureau en 1-deurs kast