Infans Hoogslaper Thijs met bureau en schuine trap white/wash

Deze stevige hoogslaper met bureau is uitgevoerd in duurzaam wit gebeitst Europees naaldhout. Kleur is white/wash. Onder de hoogslaper een mooi en ruim werkblad. deze hoogslaper is eventueel ook op te bouwen zonder bureaublad. Tevens is deze hoogslaper deelbaar d.w.z. dat je er later evt. ook nog een laag bed van zou kunnen maken. De schuine en veilige trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Deze hoogslaper wordt geleverd incl. rollattenbodem, echter zonder matras, matrassen elders op de site. Matrasmaat 90/200. Een echte ruimtewinner deze hoogslaper.

  • Maten: B 210cm, H 180cm, D 135cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 649,00
€ 749,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Lila Trend Bureau

Super stijlvol bureau, met genoeg opbergruimte voor al je huiswerk!

€ 75,00
€ 135,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

In één woord: geweldig

Dinsdagavond kwart over 7 via duidelijke en overzichtelijke website een bedbodem (ter vervanging van de oude doorgezakte bedbodem in het logeerbed) besteld. Meubelzone is goedkoopste die ik kon vinden én gratis bezorging. Bestelling per mail bevestigd. Nog geen 2 minuten later mail met voorstel leverdatum vrijdag, met vraag bevestiging. Dat is snel (niet alleen reactie, ook levering!). Bevestigd en vrijdag in de loop van dag reed vrachtwagen van Meubelzone voor en is de bedbodem bezorgd. Hulde voor hele afhandeling, zo maak je vrienden. In toekomst staat Meubelzone op nummer 1 als wij iets in die richting nodig hebben. Absolute aanrader!

 (10 / 10)
Hans Pieper
21 nov., 2014

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).