Maxim Stapelbed Antraciet - Stevig, Stijlvol en Praktisch

Ontdek het Maxim stapelbed antraciet, een solide en veelzijdig bed dat uitblinkt in stevigheid, stijl en gebruiksgemak. Dit stapelbed biedt niet alleen een stabiele slaapomgeving, maar ook slimme opbergoplossingen en een aanpasbaar ontwerp.

Het Maxim stapelbed antraciet kan in spiegelbeeld worden gemonteerd, zodat je de perfecte opstelling kunt kiezen die het beste bij jouw slaapkamer past. Het monteren van dit model is moeiteloos en eenvoudig. Dankzij hoogwaardige materialen is dit bed duurzaam en gaat het jarenlang mee, wat het tot een waardevolle investering maakt.

Dit moderne stapelbed combineert neutrale kleuren en grijstinten voor een eigentijdse uitstraling. Het bed is voorzien van twee comfortabele slaapplekken, waarbij het bovenste bed gemakkelijk bereikbaar is via een rechte trap in het midden van het bed.

Een van de hoogtepunten van het Maxim stapelbed is de slimme opbergruimte. Met twee handige lades, een kast met twee deuren en een open vak biedt dit bed voldoende ruimte om spullen georganiseerd op te bergen. De lades en kastdeuren kunnen moeiteloos worden geopend dankzij de handgrepen.

Het bovenste bed wordt geleverd inclusief bodemplaat. Matrassen en lattenbodems zijn elders op onze site verkrijgbaar. Het onderste bed wordt geleverd zonder lattenbodem en matras.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Stevig en stabiel ontwerp voor betrouwbaar gebruik.
  • Mogelijkheid tot spiegelbeeldige montage voor aanpassing aan je voorkeur.
  • Eenvoudige en moeiteloze montage.
  • Stijlvolle combinatie van neutrale kleuren en grijstinten.
  • Handige opbergruimte met lades en kastdeuren.

Maten en Beschikbaarheid:

  • Maten: 110 cm breed x 150 cm hoog x 295 cm diep.
  • Het Maxim stapelbed antraciet is direct uit voorraad leverbaar als bouwpakket.

Voeg stevigheid, stijl en functionaliteit toe aan je slaapkamer met het Maxim stapelbed antraciet. Bestel nu en profiteer van gratis thuisbezorging!

€ 819,00
€ 879,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00
Nero Koudschuimmatras 90/200

Ervaar optimaal comfort en veerkracht met het Nero Koudschuimmatras 90/200. Ademend, anti-allergisch, wasbare tijk. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00