Maxim Stapelbed Cascina-Wit - Stijlvol, Stevig en Functioneel

Ontdek het Maxim stapelbed cascina-wit, een robuust en veelzijdig bed dat zowel stijl als functionaliteit biedt. Dit bed is niet alleen stevig en stabiel, maar heeft ook slimme opbergmogelijkheden en een aanpasbaar ontwerp.

Het Maxim stapelbed cascina-wit kan in spiegelbeeld worden gemonteerd, waardoor je zelf kunt kiezen welke opstelling het beste bij jouw slaapkamer past. De montage van dit model is eenvoudig en probleemloos. Dankzij het duurzame materiaal gaat dit bed jarenlang mee, wat het een duurzame investering maakt.

Dit moderne stapelbed is gedeeltelijk afgewerkt in mooie neutrale kleuren cascina en wit. Het beschikt over twee comfortabele bedden, waarbij het bovenste bed gemakkelijk toegankelijk is via de rechte trap in het midden van het bed.

Wat dit stapelbed echt bijzonder maakt, is de slimme opbergruimte. Met twee lades, een kast met twee deuren en een open vak biedt dit bed voldoende ruimte om spullen netjes op te bergen. De handgrepen op de lades en kastdeuren zorgen voor moeiteloze toegang tot je bezittingen.

Het Maxim stapelbed wordt geleverd inclusief bodemplaat voor het bovenste bed. Matrassen zijn elders op onze site verkrijgbaar. Het onderste bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd. Ons advies voor het onderste bed is de lattenbodem Metaflex 90/200, een uitstekende en stevige lattenbodem.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Robuust en stabiel ontwerp voor langdurig gebruik.
  • Mogelijkheid tot spiegelbeeldige montage voor aanpassing aan jouw voorkeuren.
  • Eenvoudige en probleemloze montage.
  • Stijlvolle kleurcombinatie met cascina en wit voor een eigentijdse uitstraling.
  • Handige opbergruimte met lades, kast en open vak.

Maten en Beschikbaarheid:

  • Maten: 110 cm breed x 150 cm hoog x 295 cm diep.
  • Het Maxim stapelbed cascina-wit is als bouwpakket direct uit voorraad leverbaar.

Voeg stijl, stevigheid en functionaliteit toe aan je slaapkamer met het Maxim stapelbed cascina-wit. Bestel nu en profiteer van gratis thuisbezorging!

€ 859,00
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00
Nero Koudschuimmatras 90/200

Ervaar optimaal comfort en veerkracht met het Nero Koudschuimmatras 90/200. Ademend, anti-allergisch, wasbare tijk. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00