Iron ladenkast

Deze stoere ladenkast mag zeker niet missen in jouw slaapkamer! De ladenkast is gemaakt van verschillende materialen en afgewerkt in verschillende kleuren. Dankzij deze materialen en afwerking is de ladenkast zeer uniek. De ladenkast ziet er namelijk erg stoer en industrieel uit. De ladenkast beschikt over zes laden die gemakkelijk geopend kunnen worden met behulp van de handvatten. In deze laden kunnen allerlei spullen worden opgeborgen. Deze ladenkast is dus super mooi en handig! Deze ladenkast wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

  • Maten: B 62cm, H 102cm en D 47cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 259,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Benny Nachtkast

Handig nachtkastje om al je kleine spullen binnen handbereik te hebben

€ 35,00
€ 49,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

In één woord: geweldig

Dinsdagavond kwart over 7 via duidelijke en overzichtelijke website een bedbodem (ter vervanging van de oude doorgezakte bedbodem in het logeerbed) besteld. Meubelzone is goedkoopste die ik kon vinden én gratis bezorging. Bestelling per mail bevestigd. Nog geen 2 minuten later mail met voorstel leverdatum vrijdag, met vraag bevestiging. Dat is snel (niet alleen reactie, ook levering!). Bevestigd en vrijdag in de loop van dag reed vrachtwagen van Meubelzone voor en is de bedbodem bezorgd. Hulde voor hele afhandeling, zo maak je vrienden. In toekomst staat Meubelzone op nummer 1 als wij iets in die richting nodig hebben. Absolute aanrader!

 (10 / 10)
Hans Pieper
21 nov., 2014

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).