Iron ladenkast

Deze stoere ladenkast mag zeker niet missen in jouw slaapkamer! De ladenkast is gemaakt van verschillende materialen en afgewerkt in verschillende kleuren. Dankzij deze materialen en afwerking is de ladenkast zeer uniek. De ladenkast ziet er namelijk erg stoer en industrieel uit. De ladenkast beschikt over zes laden die gemakkelijk geopend kunnen worden met behulp van de handvatten. In deze laden kunnen allerlei spullen worden opgeborgen. Deze ladenkast is dus super mooi en handig! Deze ladenkast wil jij toch ook in jouw slaapkamer?

  • Maten: B 62cm, H 102cm en D 47cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 259,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Lila Trend Nachtkast Gallery

Trendy nachtkastje met paarse ladenfrontjes!

€ 69,00
€ 95,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Ben jij op zoek naar een stabiele bureaustoel met een moderne vormgeving? Dan is de Smart bureaustoel helemaal waar je naar op zoek bent! Neem maar snel een kijkje!

02 jul., 2019

Ben jij opzoek naar een frisse slaapkamer met stevige meubels? Neem dan snel een kijkje bij de Monte kinderkamer-tienerkamer!

02 jul., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).