Iron TV-meubel

Dit TV-meubel mag zeker niet missen in jouw slaapkamer! Het TV-meubel is gemaakt van verschillende materialen en afgewerkt in verschillende kleuren. Deze materialen en kleuren geven het meubel een zeer industriële, stoere uitstraling. Deze uitstraling maakt het TV-meubel uniek. Het TV-meubel beschikt over vier laden die gemakkelijk geopend kunnen worden met behulp van de handvatten. In deze laden kunnen allerlei verschillende spullen worden opgeborgen. Dit TV-meubel is dus mooi en handig! Dit TV-meubel maakt jouw slaapkamer toch compleet?

  • Maten: B 121cm, H 44cm en D 47cm
  • Bouwpakket
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis thuisbezorging
€ 209,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Herta Boekenrek 155cm (kamerverdeler)

Een echte kamerverdeler! Dat is wel heel gaaf!

€ 299,00
€ 399,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Fantastisch

Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij onmiddellijk een persoonlijk bericht over de gewenste dag van levering. Toen wij daarna nog iets wilde wijzigen was dit geen enkel probleem. De dag voor levering werden wij gebeld of het tijdstip van levering gunstig voor ons was. De chauffeur die onze bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, fantastische service en wij zijn ontzettend blij met de nieuwe kamer voor onze dochter!

 (10 / 10)
Lisa Wisker
07 nov., 2015

Ben je opzoek naar een mooi bed dat er echt uit ziet als een huisje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie huisbed!

04 sep., 2019

Ben jij op zoek naar een mooi huisbed waarin je heerlijk kunt slapen? Dan is dit huisbed precies waar je naar op zoek bent!

04 sep., 2019

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).