Klantbeoordelingen

Lees hieronder wat onze klanten van Meubelzone en onze kinderkamers en tienerkamers vinden. Voor nog veel meer beoordelingen, neem een kijkje bij Beslist.nl.

Beslist.nl topwinkel!

Zeer goede service

Duidelijke communicatie en heel goede service voor een geweldig leuk peuterbedje.

 (10 / 10)
Marleen K.
12 apr., 2017

Super stapelbed!

We zijn heel blij met dit mooie stapelbed. Het is stevig en kraakt niet. De jongens slapen er heerlijk in. De levering ging ook heel soepel, kortom echt een aanrader! (Ik heb 2 weken alle sites bekeken en vergeleken en dit is absoluut een van de beste prijs kwaliteis verhoudingen en zeker de mooiste!)

 (10 / 10)
Mascha de Weijer
01 feb., 2017

Super snel en goed geregeld

Maandag besteld en woensdag al geleverd. Super! Heel blij mee, echte aanrader.

 (10 / 10)
Angelie Lagendijk
16 jan., 2017

Prima service!

Goede duidelijke site. Contact via telefoon ook zeer goed. Afspraken worden nagekomen. Zeer prettig om mee samen te werken.

 (10 / 10)
Michael Eijgenraam
11 jan., 2017

Zeer tevreden

Prettig om eerst via de website de verschillende kamers te bekijken en daarna nog even in de showroom. Goed advies, goede contacten via email en telefoon, snelle levering. Meubels dit weekend in elkaar gezet, zijn mooi en degelijk (slaapkamer Rob). Zeer tevreden dus!

 (10 / 10)
Suzanne Pape-Arkesteijn
17 jan., 2017

Top meubelzaak

Geweldige slaapkamer voor onze zoon gekocht. Wij zijn zeer tevreden. Geweldige service goeie levering. Er zullen zeker nog bestellingen volgen. Helemaal tevreden.

 (10 / 10)
Margriet Perra
12 dec., 2016

Leuke meubels, snelle levering!

Ik heb flink wat rond gekeken op zoek naar leuke en betaalbare kindermeubels: Meubelzone stak er steeds met kop en schouders bovenuit. Qua prijs, qua leuke meubels... Ook even de showroom in geweest alvorens ik iets kocht, goed geholpen. inmiddels zijn de meubels geleverd, ziet er allemaal keurig netjes uit. Zou er zo weer kopen. Zeker een aanrader !

 (10 / 10)
Barbara G
07 apr., 2017

Gewoon heel erg goed!

Inmiddels na verloop van jaren zo'n 5x een bestelling geplaatst. Al die keren een uitstekende communicatie, goede kwaliteit en nette levering. Dus, gewoon heel erg goed. Aanrader!

 (10 / 10)
Johan Visser
07 jan., 2017

Goede service en snelle levering

Na wat zoeken een tienerkamer besteld bij Meubelzone, veruit de beste prijs. Op zaterdag besteld en op zondag al afspraak voor bezorgen. Goede communicatie over de afspraak hierover. Gekozen voor betalen bij afleveren, maar PIN apparaat gaf steeds storing. Geen probleem, mocht alsnog gewoon via bank overmaken. Top service!

 (10 / 10)
Astrid Speijer
24 mei., 2017

Goede service en fijne eigenaar

Twee kinderslaapkamers gekocht bij meubelzone. We zijn er persoonlijk wezen kijken en hebben aldaar besteld. De eigenaar heeft ons prima te woord gestaan en alles heel duidelijk uitgelegd. Ook heeft hij de bestelling zelf bezorgd, en het meeste voor ons naar 1 hoog gedragen. Het was een behoorlijke lading maar dat was geen enkel probleem. De kwaliteit van de meubels is prima in orde en mocht er toch iets aan markeren dan kan je meteen bellen en wordt het probleem opgelost. Voor ons de volgende keer gewoon weer meubelzone.

 (10 / 10)
Henny Altena
23 okt., 2015

Fantastisch

Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij onmiddellijk een persoonlijk bericht over de gewenste dag van levering. Toen wij daarna nog iets wilde wijzigen was dit geen enkel probleem. De dag voor levering werden wij gebeld of het tijdstip van levering gunstig voor ons was. De chauffeur die onze bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, fantastische service en wij zijn ontzettend blij met de nieuwe kamer voor onze dochter!

 (10 / 10)
Lisa Wisker
07 nov., 2015

Mooi bed, topservice!

Wij hebben bij Meubelzone het eerste grote bed voor onze 3-jarige zoon gekocht. Ze hebben hier een ruime collectie aan mooie kindermeubels en toebehoren. We werden goed geadviseerd bij het maken van een keuze; soort lattenbodem, matras, zelfs een hoofdkussen speciaal voor kleine kinderen. We hebben een mooi, compleet bed gekocht. Scherpe prijs en snelle levering op een moment dat voor ons goed uit kwam. We zijn dan ook meer dan tevreden!

 (10 / 10)
Sunita Neumann
16 aug., 2015

Prima ervaring met deze zaak

Prettig contact en afspraken worden goed nagekomen. Ook onze bijzondere wensen (een afwijkende kleur en complete montage) werden prompt en tegen een heel nette meerprijs geregeld. Meubelzone is een aanrader.

 (10 / 10)
van der Ziel
25 jul., 2015

Top service

Vorige week een bedje besteld voor mijn allerkleinste. Deze is afgelopen vrijdag geleverd en we zijn er helemaal blij mee. Ik zelf wil ook nog even benadrukken dat ik erg blij was, dat de levering ook al gelijk op de slaapkamer van mijn dochter stond. Scheelde mij weer tillen op de trap. :-) Meubelzone bedankt!

 (10 / 10)
Elias Groeneveld
03 jun., 2015

Alles klasse, levering - service - prijs!!

Kinderkamer Stepp besteld, alles netjes op afspraak geleverd, goed verpakt en geen enkele beschadiging aan verpakkingsmateriaal zichtbaar, zegt iets over de zorg van het transport. Komen hun afspraken na en de prijs is zeer gunstig. Voor mij dus top!!

 (10 / 10)
Wim Terwint
22 mei., 2015

Snelle service en prima prijs!

Op dinsdag telefonisch contact gehad of levering van de half hoogslaper en matras op zaterdag mogelijk was. "Geen probleem", was het antwoord. "Tussen 9.00 uur en 9.30 uur zijn we er!" Op 9.00 uur stipt werd de bestelling afgeleverd. We hebben het bed die dag nog gemonteerd en onze dochter heeft er al heerlijk op geslapen!

 (10 / 10)
Jeoffrey Schaeffer
14 apr., 2015

In één woord: geweldig

Dinsdagavond kwart over 7 via duidelijke en overzichtelijke website een bedbodem (ter vervanging van de oude doorgezakte bedbodem in het logeerbed) besteld. Meubelzone is goedkoopste die ik kon vinden én gratis bezorging. Bestelling per mail bevestigd. Nog geen 2 minuten later mail met voorstel leverdatum vrijdag, met vraag bevestiging. Dat is snel (niet alleen reactie, ook levering!). Bevestigd en vrijdag in de loop van dag reed vrachtwagen van Meubelzone voor en is de bedbodem bezorgd. Hulde voor hele afhandeling, zo maak je vrienden. In toekomst staat Meubelzone op nummer 1 als wij iets in die richting nodig hebben. Absolute aanrader!

 (10 / 10)
Hans Pieper
21 nov., 2014

Snelle en vriendelijke service!

Goede ervaring met dit bedrijf, de slaapkamer die mijn zoontje had uitgezocht, hadden ze op voorraad en zelfs nog iets goedkoper dan waar wij hem oorspronkelijk hadden zien staan. En op zeer korte termijn geleverd!

 (10 / 10)
Patricia Jansen
10 nov., 2014

Uitstekende service en goede levering

2 kinderkamers besteld, vrij snel contact gehad over de levertijden. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering en zoals afgesproken ontvangen op de afgesproken datum en tijd. Levering was in onderling overleg....heb gelukkig niet een gehele dag hoeven wachten en/of vrij hoeven nemen. Daarnaast ruim van tevoren een oplossing gevonden voor 1 kamer (vanwege de levertijd) in de vorm van een leenbed. Kortom volgende keer wederom Meubelzone. Topper !

 (10 / 10)
Richard van der Linde
14 feb., 2014

Prima service en goede communicatie

Kinderkamer Tommy incl. lattenbodem gekocht en alles van begin tot einde goed gegaan. Direct leveringsafspraak en goede communicatie omtrent 1 artikel wat niet op voorraad was. Verder prima contact met Meubelzone gehad over verzetten afspraak en bepalen tijdstip. Kortom alles helemaal goed !!

 (10 / 10)
Miranda Leijten
04 feb., 2014

Complete kinderkamer

Met Meubelzone kun je heel prettig en veilig zaken doen. Het is een relatief kleine organisatie, maar heeft een hele grote gunfactor! Echt top!! Bestelgemak: Complete kinderkamer gekocht, bestaande uit een bed, kast en bureau. Uitstekende levering en hele goede communicatie! Levering: De kast werd iets later geleverd, maar hier werd super goed over gecommuniceerd!

 (10 / 10)
Van Hest
29 jan., 2014

Snelle service

Meubelzone heeft een goede en persoonlijke service. Bestelgemak: Kreeg snel een persoonlijk berichtje na de bestelling en er werden goede afspraken gemaakt over de bezorging. Levering: Het product was op voorraad en er werd keurig een afspraak gemaakt voor levering op een tijdstip dat mij goed uitkwam.

 (10 / 10)
Jolanda de Lijster
27 jan., 2014

Zaterdag 21 juli geopend van 09.00-15.00 uur

 

Overige dagen op afspraak

Alle zaterdagen geopend van 9:00 - 17:00 uur

ACTIE Sets

Complete kinderkamers voor een spectaculaire prijs!

Geert 5-delige Set

Geert 5-delige set bestaande uit: bed 90/200, nachtkast, 2-deurs kledingkast, bureau en boekenkast

850,00
van 905,00

Kortingen tot wel 60%!

Wees er snel bij. Laatste stuks. Op = op.

Fox Nachtkast

Oerdegelijk nachtkastje

49,00
van 89,00

Klantbeoordelingen

Beslist.nl topwinkel!

Zeer goede service

Duidelijke communicatie en heel goede service voor een geweldig leuk peuterbedje.

 (10 / 10)
Marleen K.
12 apr., 2017

Fantastisch

Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij onmiddellijk een persoonlijk bericht over de gewenste dag van levering. Toen wij daarna nog iets wilde wijzigen was dit geen enkel probleem. De dag voor levering werden wij gebeld of het tijdstip van levering gunstig voor ons was. De chauffeur die onze bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, fantastische service en wij zijn ontzettend blij met de nieuwe kamer voor onze dochter!

 (10 / 10)
Lisa Wisker
07 nov., 2015

Dit unieke huisbed maakt jouw slaapkamer compleet! Neem snel een kijkje!

28 jun., 2018

Een modern stapelbed met bijpassen bureau voor in jouw slaapkamer! Neem snel een kijkje.

28 jun., 2018

Volg ons

Meubelzone bij WOS

Neem een kijkje in onze showroom, gefilmd door de Westlandse Omroepstichting (WOS).