Arthur ledikant 90/200

Ontdek het Arthur Ledikant 90/200 met natuurlijke eiken afwerking. Stevig melamine ontwerp, tijdloos en stijlvol. Voeg comfort en karakter toe aan je slaapkamer. Bestel nu!

€ 249,00
Arthur bedlade

De Arthur Bedlade, de perfecte aanvulling op het Arthur Ledikant. Praktisch en stijlvol met naadloze integratie. Voeg functionaliteit en schoonheid toe aan je slaapkamer. Bestel nu!

€ 119,00
Arthur nachtkastje

Het Arthur Nachtkastje, de ideale aanvulling voor je slaapkamer. Hoogwaardig melamine voor duurzaamheid en stijl. Met praktische laden en eiken printafwerking. Bestel nu!

€ 139,00
Arthur 2-deurs kledingkast

De Arthur 2-deurs Kledingkast biedt ruime en stijlvolle opbergruimte. Hang- en leggedeelten voor georganiseerde garderobe. Hoogwaardig melamine en eiken printafwerking. Bestel nu!

€ 319,00
Arthur 3-deurs kledingkast

De Arthur 3-deurs Kledingkast biedt ruime en stijlvolle opbergruimte. Hang- en leggedeelten voor georganiseerde garderobe. Hoogwaardig melamine en eiken printafwerking. Bestel nu!

€ 469,00
Arthur bureau

Het Arthur Bureau biedt de ideale studieplek in jouw slaapkamer. Hoogwaardig melamine en eiken printafwerking voor stabiliteit en stijl. Met opbergladen voor georganiseerde werkruimte. Bestel nu!

€ 269,00
Arthur opzet voor op bureau

De Arthur Opzet voor op Bureau biedt extra opbergruimte en stijl. Naadloos passend bij het Arthur Bureau. Gemaakt van hoogwaardig melamine voor duurzaamheid. Bestel nu!

€ 119,00
Arthur commode 3-la

De Arthur Commode 3-la combineert stoer design met praktische functionaliteit. Drie ruime laden voor opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig melamine. Bestel nu!

€ 239,00

Arthur tienerkamer

Arthur tienerkamer

Ontdek de Arthur tienerkamer van Neyt: robuuste meubels met eiken print afwerking. Duurzaam melamine zorgt voor stabiliteit. Kies voor tijdloze sfeer: complete set of losse items. Stoere stijl voor elke tienerkamer.