London Vipack bed 90/200 wit

Het London Vipack bed 90/200 in wit biedt stijlvol slaapcomfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met subtiele beuk natuur details. Voeg optionele slaaplade toe voor extra functionaliteit. Bestel nu!

€ 269,00
€ 299,00
London Vipack slaaplade wit

De London Vipack slaaplade in wit biedt praktisch extra slaapcomfort of opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardige materialen, naadloos passend bij het London Vipack bed. Bestel nu en geniet van veelzijdige slaapopties!

€ 199,00
€ 219,00
Londen Vipack stapelbed wit

Voeg stijl en functionaliteit toe aan jouw slaapkamer met het Londen Vipack stapelbed in wit. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor stevigheid en duurzaamheid. Bestel nu en geniet van een goede nachtrust en ruimtebesparing!

€ 949,00
€ 1.059,00
Londen Vipack hoogslaper wit

Geniet van elke nacht in de Londen Vipack hoogslaper in wit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor stabiliteit en duurzaamheid. Bestel nu en maak optimaal gebruik van jouw slaapkamerruimte!

€ 779,00
€ 859,00
London Vipack nachtkast wit

Ontdek het perfecte nachtkastje met de London Vipack nachtkast in wit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt dit nachtkastje stabiliteit en stijl. Bestel nu en voeg handige opbergruimte toe aan jouw slaapkamer!

€ 189,00
€ 219,00
London Vipack 2-deurs kledingkast wit

Voeg stijlvolle opbergruimte toe aan jouw slaapkamer met de London Vipack 2-deurs kledingkast in wit. Een unieke mix van stijl en functionaliteit. Bestel nu en geniet van een strakke en natuurlijke uitstraling!

€ 539,00
€ 599,00
London Vipack 3-deurs kledingkast wit

Voeg stijlvolle en praktische opbergruimte toe aan jouw slaapkamer met de London Vipack 3-deurs kledingkast in wit. Een unieke mix van stijl en functionaliteit. Bestel nu en geniet van een strakke en natuurlijke uitstraling!

€ 799,00
€ 859,00
London Vipack bureau wit

Creëer een stijlvolle en functionele werkplek met het London Vipack bureau in wit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met een ruim werkblad. Bestel nu en geniet van duurzaamheid en comfort!

€ 239,00
€ 279,00
London Vipack rolcontainer wit

Voeg functionaliteit en stijl toe aan je kamer met de London Vipack rolcontainer in wit. Twee laden voor opbergruimte, op wieltjes. Bestel nu en geniet van georganiseerde opbergruimte!

€ 209,00
€ 239,00
London Vipack boekenkast wit

Ontdek de London Vipack boekenkast in wit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, vijf open vakken voor opbergruimte. Bestel nu voor stijlvolle opbergruimte in jouw ruimte!

€ 249,00
€ 279,00

London Vipack Kinderkamer Tienerkamer WIT

London Vipack Kinderkamer Tienerkamer wit

Verken de London Vipack Kinderkamer en Tienerkamer in stralend wit. Een verscheidenheid aan meubels, zoals bed, nachtkastje, kledingkasten, bureau en meer, is individueel verkrijgbaar op onze site. Gemaakt van duurzaam materiaal, met kunststof beklede spaanplaat. De meubels hebben een prachtige witte afwerking, met subtiele natuurlijke details in beukenhout. De combinatie van materiaal en afwerking creëert een moderne slaapkamer met een vleugje natuur. Ontdek nu ons meubelassortiment!